hollywoodPaf kör just nu en kampanj där du har chans att vinna en resa för två personer till Los Angeles.

”Vi har stjärnor i siktet här på Paf. Vi är på väg till Hollywood och vill gärna att du och en vän följer med oss dit. Vi promenerar tillsammans på Walk of Fame, strosar längs med Venice Beach och ser Anaheim Ducks lira NHL-hockey. Det blir en helt fantastisk resa till änglarnas stad,” skriver Paf på sin sajt.

Resan kommer att äga rum den 3-10 februari 2014.

Gör såhär för att delta i tävlingen

  1. Gå till Paf och anmäl dig till tävlingen. Du behöver bara anmäla dig en gång för hela tävlingsperioden (15-29 november 2013).Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig. Om du inte är medlem hos Paf kan du snabbt och enkelt bli det genom att klicka här och följa instruktionerna.
  2. När du har anmält dig, spela spelautomaten Lucky Star för riktiga pengar hos Paf Casino. Varje dag du spelar för minst €2 på detta spel deltar du i efterföljande utlottning. Det är endast spel för riktiga pengar som räknas, inte låtsaspengar eller bonuspengar.

Varje dag under hela tävlingsperioden drar Paf en ny vinnare bland de som kvalificerat sig för den dagens dragning. Det är alltså massor av resepaket som kommer att lottas ut, och varje person som vinner får ta med sig en vän till Los Angeles som resesällskap.

Här är de personer som vunnit hittils:
15 november Lena K, Finland
16 november Peter T, Sverige
17 november Per-Ola, Sverige
18 november Igor Z, Sverige
19 november Henry A, Sverige

För mer information, och för att anmäla dig till tävlingen, gör ett besök hos Paf.