Paf Spade Poker vill skicka så många spelare som möjligt till Las Vegas i sommar och istället för att tävla ut några få resepaket till WSOP $10 000 Main Event kör de nu en kampanj där prispotten innehåller resepaket till WSOP 2013 Event #53 – $1 500 No Limit Hold’em. Detta är en tre dagar lång turnering som spelas den 29 juni – 1 juli.

Alla spelare som skickas till WSOP av Paf kommer att få bo på lyxiga Venetian Palazzo Hotel och Casino Resort åtta nätter i dubbelrum mellan den 27 juni och 5 juli. I paketet ingår gratis wi-fi, gratis gym-kort och inträdesbiljett till Venetians nattklubb Lavo. Förutom inköp och hotellboende får du som vinner ett resepaket från Paf även $1 260 i respengar.

Vinn resepaket hos Paf Poker Spade

Tre gånger i veckan blir det kvalturneringar: tisdagar, torsdagar och söndagar. Kampanjen pågår till och med den 9 juni.

Att köpa in sig direkt till en kvalturnering kostar $320, men man kan komma betydligt billigare undan genom att spela i satelliter istället och klättra sig upptå. Satelliter finns tillgängliga från $2,20.

För mer information, gör ett besök hos Paf Poker.