Första omgången av Paf Odds League – Team börjar närma sig slutet, men fortfarande finns tid kvar att hoppa på och vara med i kampen om en fotbollsresa för två till Spanien.

Paf Odds League – Team är en ny form av oddstävling som Paf lanserade i början av april och som går ut på att man går ihop med en kompis och ägnar sig åt sportvadslagning tillsammans. I tävlingen slår Paf ihop ditt högsta vunna odds för dagen med kompisens högsta vunna odds för dagen, och det gemensamma oddset är vad som avgör hur ni ligger till i tävlingen.

”Vad vi vet har det aldrig tidigare varit möjligt att slå vad tillsammans på nätet. Vi är mycket spända på hur detta med lagbildning ska tas emot av våra kunder”, sa Pafs vadhållningschef Marco Johansson när det nya konceptet lanserade.

Hos Paf trycker man starkt på den sociala biten med spel och uppmanar alla att ‘Play Among Friends’. Sociala spel erbjuds redan för bland annat slots och videopoker, och nu följer alltså även oddsavdelningen med.

”Vi på Paf är övertygade om att spelupplevelsen växer när man delar den med andra. Dessutom tror vi att sociala spel leder till att folk i högre grad spelar på en nivå som de har råd med”, säger Pafs PR-chef Anders Sims. ”Målet är att alla spel som vi själva utvecklar och alla kampanjer som vi erbjuder ska ha en social dimension.”

Om du inte har någon kompis att spela Paf Odds League – Team ihop med kan du skapa en grupp hos Paf och hoppas på att någon lagkamrat ansluter sig.

Totalt kommer tio stycken lag att belönas med fotbollsresa till Spanien. Det kluriga med den här tävlingen är att det inte är de tio lagen med högst odds som vinner, utan de tio lag som placerar sig på någon av platserna 1, 2, 3, 10, 20, 30, 40, 50 och 60. Dessutom kommer ett resepakt att lottas ut bland alla övriga lag, så det finns chans att vinna oavsett vilken plats man hamnar på i tävlingen.

Tävlingsperioden tar slut den 5 maj 2013, så skynda över till Paf om du är sugen på att delta.