Friendly Joker Poker är en ny spelautomat från Paf där du kan spela tillsammans med andra spelare.

En av de stora skillnaderna mellan traditionell femkortspoker och videopokermaskiner har alltid varit att traditionell poker är ett spel för flera spelare medan videopoker är en soloaktivitet. Paf skakar nu om i pokervärlden genom att lansera Friendly Joker Poker, en spelautomat där pokerspelarna kan chatta och interagera med varandra.

Innan du börjar spela Friendly Joker Poker skapar du en avatar. Du väljer mellan 20 olika ansikten och lägger sedan till hår och kläder. Din avatar kan sedan bege sig till spellobbyn, där du väljer ut vilken av de hundra spelautomaterna du vill att den ska sitta vid. Det kan hända att en del av spelautomaterna redan är upptagna, det ser du i så fall genom att det redan sitter en avatar där.

Om du väljer att slå dig ned intill en annan avatar kan du chatta med denne och även se vilka händer din spelkompis spelar. Spelare kan utbyta tips och råd med varandra, eller helt enkelt bara vara sociala som i ett traditionellt casino.

Om du blir vän med någon kan du lägga till personen i din vänlista. Nästa gång du loggar in kan du snabbt se om din vän är inloggad och i så fall vilken plats han eller hon sitter vid.

Lägsta möjliga satsning på Friendly Joker Poker är €0,20 så man behöver inte ha någon enorm spelkassa för att kunna roa sig med detta banbrytande spel. För att vinna något när du spelar måste du få par i kungar eller bättre.

För att få veta mer om hur denna nya sorts videopoker fungerar, gör ett besök hos Paf.