Bingo 90 PafPaf fortsätter att göra sin bingoklient bättre och bättre. Man började i somras med att göra om bland annat design och addera ytterligare spelformer. Nu har Paf Bingo tagit nästa steg, detta genom att lansera 90-Ball Bingo, eller 90-bollars bingo på svenska. 90-bollars bingo är den typ av bingospel som är mest populär världen över, men i Skandinavien har spelet alltid stått i skuggan av klassisk bingo och 75-bollars bingo.

90-bollars bingo är ett bingospel som kort och gott ger mycket spel för pengarna. Det finns nämligen tre vinstchanser på varje bricka (1 rad, 2 rader och full bricka). 90-bollars bingo spelas på brickor med 3 rader och 9 kolumner. Var och en av de tre raderna innehåller fem fält med nummer och fyra fält som är tomma.

Bingo 90 hos Paf

För att börja spela Bingo 90 hos Paf ska du gå till bingoavdelningen och sedan klicka på länken/bilden för Bingo 90. I spelfönstret visas 12 brickor på varje sida. Du väljer hur många brickor du vill spela genom att klicka på dem alternativt klicka på pilknapparna i insatskonsolen till vänster. En bricka kostar 0.10 euro och du kan köpa upp till 60 brickor per spelomgång.

Bingo 90 har en progressiv jackpott som betalar ut om någon får full bricka inom 45 nummer. Jackpotten startar på 200 euro så det finns alltid gott om euros att vinna.