Paf kör en kampanj som passar dig som gillar att se fotboll på plats i arenan, du har nämligen chans att vinna biljetter till matchen Sverige – England den 14 november + lunch med Glenn Strömberg.

Paf har totalt tre paket att dela ut och varje paket innehåller följande:

  • 2 biljetter till premiärmatchen på Friends Arena i Solna där Sverige möter England i VM-kvalet (värde 1 400 kr).
  • Lunch med Glenn Strömberg innan matchen, så att ni kan ladda upp inför matchen tillsammans och diskutera förhandsanalyser.

Den nya arenan Friends Arena är snart redo att tas i bruk och premiärmatchen blir Sverige – England den 14 november 2012. Friends Arena är Sveriges nya nationalarena för fotboll och har plats för 54 000 åskådare under fotbollsmatcher. 1937 var det en match mellan just Sverige och England som fick inviga Råsunda, och den gången vann engelsmännen med 4-0. Får vi se en svensk revansch nu, 75 år senare?

Glenn Strömberg kommer som vi alla vet från Göteborg och ”alla heter Glenn i Göteborg”. Men vilket namn tycker du alla heter i Stockholm?

För att delta i tävlingen hos Paf och få chans att vinna matchbiljetter och lunch måste du göra följande:

  1. Bli kund hos Paf.
  2. Registrera dig för kampanjen i formuläret på tävlingssidan hos Paf. Glöm inte att ange vilket namn du tycker passar bäst i ramsan ”Alla heter XXXX i Stockholm”.
  3. Spela på vem du tror kommer bli den första svenska målgöraren på Friends Arena. Endast satsningar på €5 eller mer räknas.

T’ävlingen är öppen den 15 oktober – 4 november 2012.