DiggilooPaf befinner sig just nu ute på sommarturné med Diggiloo.

Vi vill se så många besökare som möjligt i vårt Paf-tält under turnén. Välkommen att spela världens största schlager-bingo med oss innan konserten, eller ta en bild i vår fotoautomat och vinn en kryssning med dina vänner,” skriver Paf på sin sajt.

Paf har alltså med sig en egen fotoautomat under turnén och alla som låter sig fotograferas har chans att vinna kryssningsbiljetter. Bilderna läggs upp hos Paf på nätet och sedan gäller det att skaffa sig så många hjärtan som möjligt.

Såhär fungerar det

  1. Besök Pafs fotoautomat under Diggillooturnén och låt dig fotograferas.
  2. Bilden kommer att läggas upp hos Paf på nätet.
  3. När du hittar din bild hos Paf gäller det att tagga den, och godkänna Facebook-connect. Tagga dig själv och eventuella vänner som finns med på bilden.
  4. Rösta genom att trycka på hjärtat. För att få så många röster som möjligt på din bild kan du uppmana dina vänner på Facebook att också rösta.

Vinn schlagerkryssning

Delta i tävlingen så har du chans att vinna biljetter till en schlagerkryssning med Paf som äger rum i höst. Varje resepaket innehåller 24h resa t/r till Åland med boende i A-hytt, inklusive frukost och lunch. Spännande underhållning med schlagertema utlovas!

Schema

Här kommer Paf att finnas under resten av sommaren.

5 juliEskilstunaSundbyholms Slott
6 juliEksjöSjöängen
11 juliÅlandEckerö Post och Tullhus
13 juliForshagaDömle Herrgård
19 juliRättvikDalhalla
20 juliOvikenFröjdholmen
21 juliJärvsöStenegård
24 juliVisbyKneippbyn
26 juliBorgholmIdrottsplatsen
27 juliLysekilGullmarsvallen
1 augustiSkurupSvaneholms Slott
2 augustiBåstadTennisstadion
3 augustiBåstadTennisstadion
10 augustiTibroÅnaplan
11 augustiAlingsåsSavannen
17 augustiStockholmHagaparken

 

Åk buss med Paf och vinn backstage-pass till Diggiloo

Du kan åka gratis till Diggiloo genom att hoppa på Pafs buss. Alla bussresenärer har dessutom chans att vinna backstage-pass till Diggiloo. För mer information om hur det fungerar, gör ett besök hos Paf på nätet.