Paddy Power Poker har släppt detaljerna rörande Irish Winter Festival Last Chance Saloon, den sista omgången supersatelliter för Irish Winter Festival.

Varje Last Chance Saloon kommer att dela ut ett specifikt antal inköp till Irish Winter Festival Main Event värda €1 100 styck. Alla spelare som deltar i minst fem Last Chance Saloon-turneringar kommer dessutom att få biljett till en gratisturnering som spelas torsdagen den 27 oktober och som har ett inköp till Main Event i potten.

Last Chance Saloon kommer att pågå från måndagen den 17 oktober till och med torsdagen den 27 oktober hos Paddy Power Poker, och lördagen den 29 oktober är det dags för Irish Winter Festival Main Event att sätta igång på Burlington Hotel i Dublin.

Just nu arrangeras dagliga feeders till Last Chance Saloon-satelliterna.

Om du kvalificerar dig till Irish Winter Festival Main Event via Paddy Power Poker online har du chans att vinna €20 000 extra. Paddy Power Poker delar nämligen ut €20 000 i belöning till den av Paddy Power-kvalarna som tar sig längst i Main Event.

Du kan registrera dig och köpa in dig till Irish Winter Festival hos Paddy Power Pokers sajt och betala med kreditkort, check eller banköverföring. Denna möjlighet stängs onsdagen den 19 oktober, och sedan går det bara att köpa in sig på plats på Burlington Hotel.