Söndagen den 9 oktober anordnar Paddy Power Poker en megasatellit för Irish Winter Festival Main Event.

Årets Irish Winter Festival äger rum den 28-31 oktober på Burlington Hotel i Dublin, och höjdpunkten på programmet är ett No Limit Hold’em Main Event med inköp på €1 000 + €100. Main Event kommer att sträcka sig över tre dagar, och samtidigt kommer det att finnas gott om sidoturneringar att delta i. No Limit Hold’em, Omaha och till och med Blind Mans Bluff finns med i turneringsschemat.

Kvalturneringar till Irish Winter Festival Main Event är redan igång hos Paddy Power Poker. Om du skickas till Main Event av Paddy Poker Poker och är den av alla PPP-kvalare som klarar sig kvar längst i Main Event kommer du förutom de vanliga prispengarna att få €10 000 i kontanter och €10 000 i inköp till turneringar.

Megasatelliten till Irish Winter Festival (IWF) Main Event sätter igång klockan 20:00 brittisk tid söndagen den 9 oktober, och kommer att ha ett inköp på €200 + €15. De spelare som tar sig till de översta 20 platserna kommer att belönas med ett paket till IWF Main Event som inkluderar fyra dagars boende på Burlington Hotel, flygresa och, förstås, de €1 100 det kostar att köpa in sig till Main Event.

Om €215 inte riktigt passar din bankrulle finns det massor av matar-turneringar att spela i, och de kostar från €16,50 och uppåt.