Barcelona's Lionel Messi celebrates a goalÖvertidsersättning behöver inte bara handla om arbete på obekväma tider eller tufft jobb vid arbetstoppar. Övertidsersättning är numera också ett tydligt koncept inom betting. Vad det handlar om är att du kan få hela eller delar av dina insatser tillbaka om du skulle förlora en lagd insats på övertid/tilläggstid.

Det finns idag ett par spelbolag som erbjuder övertidsersättning eller likartade koncept. NordicBet har till exempel konceptet Andra chansen och för en tid sedan lanserade Paf en liknande funktion. Pafs koncept går just under namnet Övertidsersättning.

Hur många gånger har du inte förlorat ett enskilt spel eller ett multiplikatorspel på grund av mål i de sista skälvande minuterna eller till och med sekunderna av en match? Med Pafs Övertidsersättning behöver du inte längre oroa dig när domaren börjar titta på klockan. Du får nämligen pengarna tillbaka om du förlorar spelet när den 91:a minuten har startat.

Pengarna tillbaka på förlustspel i Champions League

Pafs erbjudande gäller för Champions League under våren. Hälften av åttondelsfinalerna i slutspelet har spelats, men än är det många härliga spelveckor kvar. För att ett lagt spel ska täckas av Pafs garanti krävs att det är ett 1X2-spel, det vill säga hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Notera också att alla spel måste vara placerade före matchstart. Du kan alltså inte använda Pafs Övertidsersättning för livebetting. Givetvis kan du dock sätta ihop dubblar, tripplar och andra multispel.

För vecka 11 och speldatumen 11-12 mars gäller Pafs Övertidsersättning för följande matcher:

Tisdag 11 mars
Atlético Madrid – Milan
Bayern München – Arsenal

Onsdag 12 mars
Barcelona – Manchester City
Paris SG – Bayer Leverkusen