Oavsett vart man tittar idag så är det fullt fokus på dagens riksdagsval vilket i sig är vad man kan förvänta sig en dag som denna. Nu ska vi ju inte lägga allt fokus på politiken idag då det också finns en hel del på sportmenyn under dagen också.

Championship från England bland annat där Nottingham Forest tar emot Derby med stort självförtroende. Efter fem omgångar toppar Nottingham tabellen och man har inlett säsongen med bravur, laget är obesegrade med 4-1-0 och man har varit stabila både framåt och bakåt. Forest har inga större problem i laget vilket också bidragit till den positiva starten på säsongen.

Derby har också inlett säsongen på ett positivt sätt och ligger efter fem omgångar på en 12:e plats i tabellen efter 2-2-1 där enda förlusten kommit på bortaplan. Mcclaren vill dock se mer beslutsamhet av sitt lag då man siktar på uppflyttning denna säsong och då lär man spela bättre än man gjort hittills. Derby saknar Coutts och Hendrick, borta är också långtidsskadade Thorne samt Barker.

Gemensamt för båda lagen är att man varit duktiga framåt i starten på säsongen och producerat en hel del mål i sina matcher. Jag tror att vi kan få se något liknande även i denna match då lagens gemensamma historik talar sitt tydliga språk sett till målrika möten. Över 2.5 mål är min rekommendation till spel i denna match.