Oddset firade 25-årsjubileum förra veckan med extra stora  vinstpotter i olika spel och i fredags erbjöd Svenska Spel en extraladdad Bandy-Bomben, men då ingen prickade in alla resultat den gången går 1 255 886 kr vidare till fredag 4/11.

Svenska Spels bandyoddssättare Andreas Arver ser såhär på matcherna i denna korta intervju:

En repris på fjolårets SM-final inleder kupongen, hur ser det ut med Bollnäs – Sandviken?
- Det brukar bli tuffa och roliga matcher mellan dem, bägge lagen är väldigt organiserade och spelar fin bandy. De kan varandra utan och innan så det blir intressant att se hur matchbilden utvecklas. Viktigt att tänka på är också vädret som kommer spela in på framförallt hur många mål det blir i matchen, där gäller det att följa rapporterna, berättar han.

Andra match är Edsbyn – Vänersborg, blir det fördel hemmaplan?
- Ja, trots att de bara fick med sig en poäng mot Kungälv senast och Vänersborg överraskade mot Hammarby i premiären får Edsbyn ses som klar favorit. Hemma borde man vinna med ett par mål, säger Andreas.

Som sista match tar Västerås emot Villa Lidköping, tankar kring den?
- Västerås utklassade Sirius hemma för ett par dagar sen medan Villa inte riktigt har kommit igång. Dessutom har Västerås bra statistik genom åren i det här mötet, berättar Andreas som tycker matchen är svårtippad.

Bandy-Bomben spelas på fredag kväll med spelstopp kl. 18:59 och rätt resultat i samtliga tre matcher ska tippas för vinst. Med över 1,2 miljoner i rullpott, och det faktum att bandyresultat kan vara svårtippade, finns alla chanser till storvinster.

Oddset Bomben 1, fredag 4 oktober

Spelstopp 4/11 Kl. 18:59

  1. Match A: Bollnäs – Sandviken
  2. Match B: Edsbyn – Vänersborg
  3. Match C: Västerås SK – Villa Lidköping