målgångI juni kan du spela i ett av två race på RedKings, det ena är för spelare som har uppnått en VIP-nivå medan det andra är öppet för alla och har $90 000 i vinstpengar.

$90,000 Juni Poängrace på RedKings Poker är upplagt så att det inte är nödvändigt att spela kvantitetsmässigt mycket utan du kan sikta in dig på perioder över tre dagar. Under dag 1 handlar det om att ta sig in på listan som består av 120 spelare. Dag 2-3 är målet att hålla sig kvar på listan.

Lyckas du ta en plats på listan under första dagen och sedan hänga kvar de två nästkommande kan du räkna med priser beroende på hur höga dina placeringar varit under dessa dagar. Skulle du toppa listan i tre dagar i följd får du $750 eftersom förstaplatsen är värd $250 varje dag.

Du väljer själv hur många tredagarsperioder du satsar på under juni månad. Ett tips är att inkludera torsdagar i dessa perioder eftersom vinsterna då blir dubblerade. Du måste registrera dig på RedKings.com för att vara kvalificerad till eventuella vinstutbetalningar.

Under nästa månad spelas också $15,000 VIP-nivå Race på RedKings och detta är för spelare som uppnått VIP-status Brons, Silver eller Guld. Racet spelas under två perioder i juni (race 1: 1-15; race 2: 16-30) och de 100 spelare som samlar mest poäng i vardera race får kontantpriser. De som deltar i detta race får inte delta i $90,000 Juni Poängrace. Även för detta race krävs registrering.