Island Games oddsDet är dags för den 16:e upplagan av Öspelsfotbollen, eller Island Games som den internationella titeln lyder. Island Games är ett slags OS för en mängd mindre öriken som inte har status som nationer, men som har en mycket tydlig historisk status som enskilda länder/territorium.

Den 16:e upplagan av Öspelsfotbollen går av stapeln på kanalön Jersey mellan den 28:e juni och den 3:e juli. Det är totalt 16 öriken som ska göra upp om titeln på herrsidan och 11 nationer som kämpar mot varandra på damsidan.

Gotland försvarar de svenska färgerna

Gotland representerar Sverige i Island Games 2015 och man har skickat både ett herrlag och ett damlag. Inget av lagen ska ses med någon medaljchans, men någon poäng ska man väl ändå kunna spela hem, särskilt på damsidan.

Herrarna har hamnat i grupp B tillsammans med Guernsey, Gibraltar och Ynys Mon (Anglesey). I damernas grupp återfinns Gibraltar, Western Isles och Isle of Man.

Odds på Island Games exklusivt på Paf

Paf är det enda spelbolag som erbjuder odds på fotbollen i Island Games. Man kommer att ta fram vinnarodds på varje match från och med premiären mellan Grönland – Menorca kl. 13:30 på söndag fram till och med finalerna en vecka senare.