mamamiaOnsdagar är lite speciella på MamaMia Bingo. Du får då nämligen alltid en riktigt bra reloadbonus och dessutom spelas en hel rad roliga och ganska lukrativa chattävlingar under eftermiddagen och kvällen.

Idag onsdag bjuds du som är befintlig medlem på MamaMia Bingo på en extra insättningsbonus på 50% på en insättning upp till 500 kr. Om du sätter in exakt 500 kr får du alltså 250 kr i bingobonus. Under eftermiddagen kan du sedan delta i chattävlingen Minigolf med bonusvinster upp till 50 kr. På kvällen är det bingorummet Club60 som är i fokus. Då spelas Supertravet som är ganska festliga turneringar där du kan ta hem bonusar på upp till 300 kr.

Bonusar och free spins för nya medlemmar

Om du blir medlem på MamaMia Bingo idag kan du ta del av den extra bonusen efter det att du har utnyttjat välkomstbonusen. Direkt efter att du har registrerat dig ramlar 50 kr i bingobonus in på ditt konto tillsammans med 20 free spins på automaten Starburst. Bonuspengarna kan du använda hur du vill, men du kan självklart inte ta ut dem direkt.

Vid din första insättning får du sedan en bingobonus på 100% upp till 200 kr tillsammans med ytterligare 80 free spins på Starburst.