Bwin började nyligen erbjuda sina spelare en app för iPhone som gör det möjligt att spela poker för riktiga pengar.

Bakom appen står pokernätverket Ongame, som genom appen ger sina partner i nätverket möjlighet att erbjuda sina spelare mobilpoker för riktiga pengar. Nu försöker man få fler pokersajter än Bwin att börja använda appen.

Den 19 januari blev Bwin den första operatör som lanserade Ongames poker-app i Apples App Store i Storbritannien och Österrike. Ongame vill nu integrera fler partner i denna nya plattform.

”Vi är stolta över att lansera denna väldesignade produkt för iPhone,” säger Ongames pokerchef Fredrik Kjell. ”Att vara i framkanten av branschen och trycka på innovation stödjer vår idé om att lansera lönsamma och spännande produkter. Vi var tidiga i Italien, först i Frankrike och nu är vi först med iPhone.”

Appen för iPhone kommer även att finnas tillgänglig för iPad och iPod Touch. Apple granskar varje app i App Store utifrån ett uppsättning kriterier, och förbehåller sig rätten att förkasta appar efter eget gottfinnande.

Ongame är världens största tillhandahållare av B2B poker. Det globala nätverket innehåller över 25 av nätspelsbranschens starkaste varumärken och operatörer, och har upp till 45 000 spelare online samtidigt under timmarna med mest trafik.
Ongame driver också regionala nätverk i Frankrike och Italien.

Appen för iPhone ger spelarna tillgång till Ongames stora nätverkslikviditet för spel om riktiga pengar vid kontantbord för Texas Hold’em.