Unibet

Norrby blev klara för spel i Superettan kommande säsong i söndags kväll, nu är det upp till Syrianska och Vasalund att slåss om den andra platsen. Det återstår att se om vi får två nykomlingar i den näst högsta serien eller om Syrianska ska klara av att försvara sin plats. Första mötet slutade 2–0 till Södertäljelaget vilket sätter dem i en mycket bra sits inför kvällens drabbning. Var med från klockan 19.00!

 

Syrianska – Vasalund | Avspark 19.00

Vasalund stod för en mycket stark säsong i Division 1 Norra denna säsong och var sånär på att ta förstaplatsen i serien. Enda hindret? Brommapojkarna, med Olof Mellberg på sidlinjen var exakt lika starka och i en ren seriefinal i sista matchen kunde man avfärda Vasalund med klara 3–0, en seger som skickade BP upp i Superettan.

I kvalet skulle man få möta Syrianska där första mötet lagen emellan slutade med förlust, 2–0. Ett tufft utgångsläge för Vasalund som nu måste göra en av sina bästa insatser för säsongen om det ska bli något spel i näst högsta serien nästa säsong.

Syrianska slutade på en 13:e-plats i Superettan denna säsong, hade det inte varit för en imponerande formkurva under de sista matcherna så hade det kunnat sluta än sämre för Södertäljelaget. Nu får man en andra chans att rädda kvar spelet i Superettan och efter första mötet med Vasalund så har man satt sig i en mycket bra sits. Återstår att se om man kan slå vakt om 2–0 ledningen i kvällens match!