Barca PSG

Rond två ikväll i tungviktsmötet mellan Barcelona och Paris Saint-Germain där bortalaget går in med ett enormt försprång. 4–0 skrevs slutresultatet till efter första mötet och uppförsbacken är nu brant för Luis Enrique och hans Barcelona. Vi alla vet dock att om det är något lag man inte ska räkna ut så är det Barcelona som med hjälp av tre magiker på planen kan vända det mest hopplösa läget.

 

Tre veckor har nu gått sedan Barcelona blev totalt utspelade på Parc des Princes. Medans Paris Saint-Germain gjorde en av sina bästa matcher någonsin så stod Barcelona för en insats som ingen vill minnas. Utgångsläget kunde knappast varit tuffare än vad det är ikväll för Katalanerna men är det något lag som kan göra det omöjliga så får det anses vara Barcelona.

Ikväll är det bara en sak som gäller och det är full fart framåt. Ett insläppt mål och chansen att avancera får anses vara som bortblåst. Messi, Suarez och Neymar måste alla vara på topp om Barcelona ska ha någon som helst chans. Bortalaget behöver inte ens stå för en hundraprocentig insats för att detta ska gå vägen.

Med spelare som Cavani, Draxler och Veratti så kommer man alltid vara ett hot på omställningar. Det gäller för Barcelona att vara vakna defensivt samtidigt som man trycker på för ett par tidiga mål i matchen.

Barcelona som måste gå all-in för mål tidigt i matchen mot ett kontringsskickligt Paris Saint-Germain bådar för en underhållande historia. Ska hemmalaget ha någon som helst chans så måste det till mål, och det tidigt i matchen. Över 1.5 mål i första halvlek går att spela till 1.92 hos Expekt och det är spel som får anses vara kvällens hetaste!

 

Kvällens spel:

Barcelona vs Paris Saint-Germain | Över 1.5 mål 1:a halvlek 1.92@Expekt