I veckan som varit kvalade ingen mindre än svenska pokerikonen Ola Brandborn in till WSOP Main Event genom Everest Poker. Han är en skicklig pokerspelare och många där ute känner redan till honom, fast kanske via hans nick Texaster. Everest Poker gjorde en kort intervju med Ola som vi publicerar här.


1. Hej Ola Brandborn och grattis till din plats i WSOP Main Event! Hur känns det?

Bra såklart…

2. Vad har du för förväntningar på årets upplaga av WSOP?

Det är tredje året jag spelar main event, har åkt i slutet av dag 1 de andra gångerna. Nu med tripplad startstack från tidigare år så hoppas jag överleva betyligt längre. Det är många fällor på vägen fram tills man kommer ITM.

3. Hur gick det till när du kvalade dig in till WSOP? Vilket steg/vilken nivå började du på?

Köpte in mig i Side-eventsteget först, där jag kom tvåa ett par gånger och fick startavgiften tillbaks. Sedan fick jag ett mail från Doyles Room (som jag kvalade på först) att de inte kunde köpa in mig direkt, utan jag fick in pengar på mitt spelkonto i stället. Då var jag helt enkelt tvungen att spela main eventsteget på Everest… det är en av orsakerna till att jag spelar satelliterna, att någon annan får ta hand om alla praktiska saker med inköpet.

4. Vad tycker du om Everest Pokers stegsystem?

Bra, men tyvärr så innebär det att det inte blir trafik i de vanliga satelliterna (ni borde garantera en plats i varje vanlig MTT-satellit, så borde det bli fullt i dessa).

5. Everest Poker kommer att matcha alla Main Event-vinster av spelare som kvalat genom Everest. Max $1 miljon kommer att matchas och delas ut bland alla Main Event-spelare som kvalat in via Everest. Vadslagningen är i full gång om hur mycket Everests spelare kommer att vinna, och hur mycket Everest alltså kommer att matcha. Vad är ditt bud?

$5000 per skalle

6. Everest Poker betalar även flygbiljett till en kompis till alla Everests vinnare av en Main Event-plats. Har du bestämt vilken kompis kommer du att ta med dig?

Nej, jag efterlyser härmed en vän helt enkelt: Kontaktanons: Gammal pokergubbe söker lämplig pokerspelande flicka över 21, för trevlig samvaro i Las Vegas.

—————–

Spelaspel.se och Everest Poker önskar Ola ett stort lycka till i World Series of Poker 2009!