Comeon mustasch LiverpoolDet är november, eller snarare Movember, och det är dags att låta mustaschen växa för att uppmärksamma prostatacancer. I Sverige pågår i år ingen officiell kampanj i Cancerfondens regi (Mustaschkampen), men internationellt är välgörenhetsorganisationen Movember i högsta grad aktiv.

När Cancerfonden i år enbart satsar på Rosa Bandet har ComeOn tagit upp stafettpinnen. I kampanjen Sveriges Schysstaste Mustasch tar man kampen och man gör det inte bara med glimten i ögat. Ett led i kampanjen är att samla in pengar till Movember.

Ladda upp en bild och vinn

Hur var det nu med fotbollsresan till Liverpool – Arsenal? Jo, ComeOn kommer under november att tävla ut inte mindre än fyra resepaket som vart och ett inkluderar flyg, hotell och biljetter för fyra personer till stormatchen Liverpool – Arsenal som spelas söndagen den 21 december. För att ha chansen att vinna resan gäller det att först ladda upp en bild på dig själv och din mustasch, alternativt tipsa en vän med en ståtlig mustasch att ladda upp en bild.

Alla bilder läggs upp på kampanjsidan och sedan är det upp till besökarna att välja ut den schysstaste mustaschen. De tre deltagare som får flest röster vinner varsitt resepaket och får alltså ta med sig tre gäster på trippen. Den fjärde vinnaren utses av en jury.

Om du inte lyckas lägga beslag på ett av resepaketen kan du i varje fall trösta dig med att du gör en god gärning. ComeOn skänker nämligen 10 kr till organisationen Movember för varje uppladdad bild.