Supertoto ExpektUnder menyn för Odds på Expekt finns en knapp med texten Supertoto. Om du klickar på den kommer du till Expekts bäst bevarade hemlighet. Du kommer då till en avdelning där du hittar flera Stryktipsliknande spelformer, såsom Supertoto, Extra och SuperScore.

Supertoto och Extra är produkter som på alla sätt och vis liknar klassikern Stryktipset. Till skillnad från monopolets produkt spelas dock Expekts varianter betydligt oftare än en gång i veckan. Dessutom kan både Supertoto och Extra ståta med ensam vinnare-garantier. SuperScore är en variant på Oddset Bomben.

Supertoto

Supertoto omfattar 14 av de hetaste matcherna varje helg. Matcherna på kupongen hämtas till exempel från Premier League, La Liga och Ligue 1. Spelstopp är 16:00 på lördagseftermiddagen och radpriset är 0.10 euro. Givetvis kan du skapa alla tänkbara systemspel.

Det garanterade vinstbeloppet för en ensam vinnare som lyckas med konststycket att få 14 rätt är olika från gång till gång, men uppgår normalt till minst 10 000 euro. Om du ser beteckningen ”XL” eller ”XXL” bredvid veckans kupong kan du räkna med att vinstpotterna är rejält förstärkta.

Supertoto finns ibland också i versioner där bara tennismatcher ingår. I regel är det bara under Grand Slam-events som denna spelform finns tillgänglig.

Extra

Extra spelas flera gånger i veckan och omfattar normalt åtta matcher. Spelstopp är i regel kl. 19 den dag då matcherna spelas. En ensam vinnare är alltid garanterad minst 5000 euro. Ibland höjs garantibeloppet till 10 000 euro. Radpriset är 0.50 euro. Även för spelformen Extra kan du sätta ihop systemspel.

SuperScore

SuperScore fungerar ungefär som Oddset Bomben i det att du ska tippa slutresultatet i tre matcher. Oftast handlar det om fotboll, men även ishockeymatcher kan finnas med då och då. Radpriset är 0.10 euro och det är den totala omsättningen som avgör hur mycket du kan vinna. SuperScore kan du spela varje dag, veckan lång, nästan året runt.

Systemspel eller enkelrader

Expekts oddsspel ger dig som spelare stor valfrihet när det gäller hur mycket du vill satsa och hur du vill sätta ihop dina kuponger för att få så stora vinstchanser som möjligt. En del spelare spelar minimiinsatsen 0.10 euro på SuperScore bara för att vara med i matchen medan andra sätter ihop stora systemspel på Supertoto för chansen att ta hem de stora pengarna. Den största fördelen jämfört med monopolets utbud av tipsspel är att Expekt erbjuder tipsspel varje dag!