comeonSpelbolaget ComeOn använder sig av en extern oddsleverantör för odds både pre-match och in-play. Leverantören är SBTech och det är ett tiotal större enskilda spelbolag och spelkoncerner som har valt att lägga ut sin oddsavdelning på denna aktör som har sitt huvudkontor i Bulgarien men levererar sina speltjänster via en licens på Gibraltar.

ComeOn har använt sig av SBTech sedan starten och nu har man förlängt avtalet över ytterligare tre år. I och med att ComeOn kommer att fortsätta använda SBTechs tjänster kommer man att kunna erbjuda två mycket spännande nyheter som snart kommer att rullas ut.

Spel på hästsport

SBTech håller på att lägga den sista finishen på en ny produkt för spel på hästsport. Vi har tyvärr inte hittat några detaljer kring hur spelutbudet kommer att se ut, men klart är att utbudet kommer att integreras med den befintliga oddsavdelningen. Förmodligen kommer ComeOn att addera spel på hästar (framför allt galopp, men också en del trav) under senvåren eller tidiga sommaren. Vi ber att få återkomma med mer detaljer senare.

Plattform skräddarsydd för surfplattor

ComeOn har en mobilklient som fungerar på både smartphones och surfplattor. Inom kort kommer man emellertid, genom SBTechs försorg, att kunna erbjuda en bättre spelupplevelse på surfplattor. SBTech har helt enkelt tagit fram en plattform som bättre utnyttjar surfplattans större skärm.