Oddsmixen ExpektAlla spelbolag av rang erbjuder många tusen spelobjekt och åtskilliga tusen odds varje vecka. Det är inte alltid så lätt att bestämma sig för vad man ska spela på. Detta lilla delikata problem har Expekt nu en lösning på. Lösningen stavas Oddsmixen.

De största eventen samlade

Med Oddsmixen får du alla de största eventen under de kommande dagarna samlade på en sida. Du klickar helt enkelt bara på länken ”Oddsmixen” i menyn längst upp på avdelningen för Odds. Ett klick där och du presenteras för ett antal heta events. Framför allt handlar det om fotboll och ishockey, men även andra sporter kan förekomma om det är något speciellt på gång.

Nästa steg är att välja de matcher du finner mest intressanta och sedan klicka på oddsen för respektive matchresultat. Just nu är det bara matchresultat (1X2) som finns tillgängliga, men fler funktioner kommer att läggas till under våren. Givetvis kan du klicka fram fler odds genom att klicka på knappen till höger om spelobjektet (knappen med ett ”+”), men då lämnar du själva Oddsmixen-sidan och får klicka tillbaka om du vill komma åter till Oddsmixen.

Sista steget är att välja insats och också välja om du vill spela på varje match för sig eller sätta ihop ett kombinationsspel eller ett systemspel.

Expekt – ett komplett spelbolag

Expekt var ett av de första spelbolagen i Sverige och har varit en favorit bland många svenskar i bortåt 15 år nu. För cirka ett år sedan gjordes en enorm uppfräschning av både design och funktioner. Dessutom adderade man fler ligor och serier inom fotboll och ishockey till sitt utbud.

När det gäller navigering mellan objekt och presentation av odds ligger Expekt numera verkligen i framkant. Det är för tillfället få spelbolag där det går så snabbt och enkelt att hitta rätt och sedan lägga ett spel som hos Expekt. Med Oddsmixen har Expekt ytterligare förenklat för spelarna.