Skid-VM NordicbetSkid-VM 2015 avgörs i Falun mellan den 18 februari och den 1 mars. Festligheterna inleds med fristilskval på onsdagen den 18 februari och avslutas traditionsenligt med herrarnas femmil. Halva Europas blickar kommer att riktas mot lilla Falun i Dalarna och givetvis sänder SVT det mesta från tävlingarna.

NordicBet är ett av de svenska spelbolag som satsar mest på skid-VM. Detta spelbolag har ju en tydlig inriktning mot vintersport så det är kanske inte så konstigt. Hur som helst har man fyra olika oddserbjudanden under VM-tävlingarna. För att ta del av dem behöver du bara registrera dig med ditt användarnamn. Om du inte har ett spelkonto hos NordicBet kan du hämta en välkomstbonus på 100% upp till maximalt 1000 kr på din första insättning.

Fyra erbjudanden att utnyttja

Erbjudande 1: Förstärkt odds på att Charlotte Kalla tar medalj i Skiathlon (avgörs den 21 februari). Oddset är 3.00 (vilket är rejält högt) och maximal insats till det oddset är 300 kr.

Erbjudande 2: Norgeförsäkring. Det är upplagt för att norrbaggarna ska köra hem stora högar av medaljer (till alla svenskars stora förtret!). Om det blir så att Norge kniper både guld, silver och brons i en distans betalar NordicBet tillbaka insatsen upp till 500 kr på spel på att en svensk åkare ska ta guld eller medalj.

Erbjudande 3: 100 kr gratisspel i mobilen. Om du plockar fram mobilen eller surfplattan och placerar ett spel till 100 kr på skid-VM får du automatiskt ett gratisspel på 100 kr att satsa på NHL eller Premier League.

Erbjudande 4: Kombispelsrace med cashback. Om du väljer att spela kombispel på tävlingarna i Falun har du chansen att få 10% av din omsättning i cashback upp till 5000 kr. Det är de fem spelare på NordicBet som omsätter mest på kombinationsspelen som blir belönade med cashback.