Andra Chansen NordicbetDet är dags för den andra semifinalen i fotbolls-VM. Igår fick vi se en helt unik match där Tyskland hade lekstuga med Brasilien. Vad oddset på 7-1 till Tyskland gav innan avspark vet vi inte, men det borde ha varit astronomiskt. Visst är det väl omöjligt att vi kommer att få se lika många mål i den andra semifinalen, den mellan Holland och Argentina? Eller? Holland inledde ju med 5-1 mot Spanien och Argentina har ju anfallskraft så det räcker och blir över.

Hur som helst har vi idag letat upp två oddserbjudanden av hög kaliber för Holland – Argentina. ComeOn erbjuder alla spelare att ta del av en prispott som byggs upp med 10 000 kr för varje mål som görs i matchen medan NordicBet erbjuder sitt populära koncept ”Andra Chansen” på denna batalj som för övrigt är en repris av VM-finalen 1978.

Tippa målgörare och vinn extravinster

Tippa första, sista eller ”när som helst” målgörare i matchen för att ha chansen att ta del av en slant från en progressiv prispott. Potten startar på noll kronor och ökar sedan med 10 000 kr för varje balja. Ett resultat som exempelvis 2-2 gör alltså att det kommer att ligga 40 000 kr i potten efter matchen. Det är självklart bara mål som görs under full tid som räknas.

För att ha chans på en bit av kakan ska du placera ett singelspel på något av de tre alternativen med en insats på minst 250 kr. Spelet måste placeras före avspark. Sedan är det bara att hoppas på att spelet går in. Om det gör det får du dela på potten tillsammans med övriga tippare.

Pengarna tillbaka om Argentina nätar i båda halvlekar

NordicBets Andra Chansen-erbjudande för Holland – Argentina fokuserar på Messi & co. Om Argentina gör mål i båda halvlekarna aktiveras erbjudandet och NordicBet betalar då tillbaka förlustspel på vissa utvalda alternativ. Den högsta möjliga återbetalningen är 500 kr och de kvalificerande spelalternativen är Korrekt slutresultat, Halvtidsresultat, Halvtid/Full tid (1X2-spel) samt Första målskytt.