liverpool_200x200En timme efter att Brendan Rodgers och hans Liverpool hade fått med sig 1-1 från Goodison Park fick nordirländaren ett samtal från ägarna FSG med meddelandet om att han fått sparken. Det har ryktats att han låg illa till efter en svag start på säsongen, men beslutet var ändå lite överraskande (och ganska dåligt tajmat!).

Klopp och Ancelotti favoriter

Hur som helst letar FSG och Liverpool nu efter en ny manager. Det är ganska många namn som har figurerat i både seriösa och mindre seriösa sammanhang på sistone, men de två managers som verkar vara högst upp på ägarnas önskelista är Jürgen Klopp och Carlo Ancelotti. Båda är arbetslediga och kan ta jobbet direkt. Ägarna är fast beslutna att ha en ny manager på plats inför matchen mot Tottenham så man kommer nog att agera snabbt.

Kikar vi på odds för ”nästa permanenta manager” för Liverpool är Jürgen Klopp, som tidigare har lett Borussia Dortmund till fina framgångar, storfavorit. Klopp ger inte mycket mer än 1.20 på de flesta spelbolag. Ancelotti står i omkring fyra gånger pengarna medan Frank de Boer är listad som nummer tre enligt oddsen.

Om du vill spela på vem som blir nästa manager för Liverpool bör du lägga ett spel fort. Marknaden stänger förmodligen fredag eller lördag den här veckan (i det fall ett nytt namn inte är på plats innan dess, det vill säga).