oddsautomatenChampions League är tillbaka, även om det såklart är en bit kvar till de riktigt stora matcherna. Playoff är det som gäller och vi hittar svensk representation i form av IFK Norrköping som ställs emot norska Rosenberg under onsdagskvällen. Hitta spel på samtliga matcher hos OddsAutomaten och missa inte välkomsterbjudandet för alla nya spelare.

 

I maj ska vi ha två finallag, en bit dit men det är nu den långa resan mot Champions League-finalen ska till att börja. Den klart intressantaste matchen ur svenska ögon sett är morgondagens match mellan IFK Norrköping och Rosenborg. Ett nordiskt derby som säkerligen kommer bjuda på en del heta dueller. Ska den nya tränaren Jens Gustafsson kunna leda sitt Norrköping till en repris på Malmö FF:s succé i Europaspelet.

Rosenborg var för några år sedan nordens klart bästa fotbollslag men tiderna ändras och IFK Norrköping ska nu ha en god chans på avancemang. Det gäller att få med sig ett bra resultat på bortaplan så ska man kunna lösa en vinst hemma på Östgötaporten.

Självklart kan du spela på matchen hos OddsAutomaten och  du erbjuds i skrivande stund hela 5 gånger pengarna på en seger för Norrköping. Ett klart lockande odds då en skräll kan ligga nära till hands när den Allsvenska ligatvåan ska in i Europaspelet.

Rosenborg                          1.57

Oavgjort                              3.90

IFK Norrköping                 5.00

Kika in på OddsAutomaten nu för att hitta de senaste och bästa oddsen på Champions League!