Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips UFC

Välanalyserade speltips inom UFC. Ultimate Fighting Championship är världens mest populära liga inom MMA.

UFC 232 Alexander Gustafsson mot Jon Jones – Streama matchen gratis

Julafton är 5 dagar sen i år. 29 december äger nämligen äntligen, efter år av rykten och spekulationer, en returmatch mellan Gustafsson och Jones rum. Galan där denna batalj ingår går under namnet UFC 232 och den är tänkt att äga rum i T-Mobile Arena i spelstaden Las Vegas.   För att streama matchen gratis skapa ett konto hos Bet365: 1. Gå till Bet365′s hemsida 2.

Speltips UFC 198 15/5

Mycket fokus på de kommande galorna, men jag undrar om inte UFC 198 är bland det mer profilstarka man har fått ihop och det trots att bland annat den fd mångåriga mästaren Anderson Silva har tvingats hoppa av.

Speltips Ben Rothwell – Junior Dos Santos 10/4

Efter en något lugnare period så är UFC återigen tillbaka med en ny gala till nästa helg, den här gången i Zagreb i det som är UFC:s allra första besök i Kroatien. Huvudmatchen är en batalj mellan två tungviktare där utmanaren Ben Rothwell ska ta sig an den fd mästaren Junior Dos Santos.

Speltips Conor McGregor – Nate Diaz 6/3

UFC återvänder till Las Vegas med det som kunde ha varit ett historiskt ögonblick där man hade satt ihop sin första ”champion vs champion match up” på 7 år, men så blev det tyvärr inte. Conor McGregor går nu istället upp mot Nate Diaz i en fördelaktig matchning där jag väljer att spela tidigt med en vecka till match.

Speltips Anthony Johnson – Ryan Bader 31/1

Mer kampsport när UFC är uppe med en ny gala, natten mot söndag svensk tid, den här gången i New Jersey där en batalj i den lätta tungviktsklassen står som main event. Anthony Johnson ska drabba samman med Ryan Bader där segraren, med väldigt stor sannolikhet, kan förbereda sig på en titelmatch vid årets slut.

Speltips Anthony Pettis – Eddie Alvarez 18/1

UFC återvänder till Boston och det gör det för en efterlängtad titelmatch i bantamvikt, men innan det plockar vi en intressant match i lättviktsklassen där den fd mästaren Anthony Pettis ska ta sig an den erfarne Eddie Alvarez.

Speltips Robbie Lawler – Carlos Condit 3/1

Nytt år och UFC drar i vanlig ordning igång den högklassiga kampsporten under nyårshelgen, och det med ett riktigt fint main event där mästaren Robbie Lawler tar sig an utmanaren Carlos Condit i en titelmatch i weltervikt  Jag tror, precis som de flesta, att väldigt mycket kan tala för en tidig ”fight of the year”-kandidat i något som kan utveckla sig till ett redigt krig.

Speltips Junior Dos Santos – Alistair Overeem 20/12

Vi håller oss kvar i Orlando och UFC on Fox 17, med titelmatchen avklarad så ska vi nu ta oss an matchen som går strax innan det. De stora grabbarna gör upp när Junior Dos Santos och Alistair Overeem ska drabba samman i ett möte som har varit på tapeten länge. Favoriten kommer troligtvis ha sett betydligt bättre ut, men jag vill alltjämt hävda att han ska ha slagläge här.

Speltips Rafael Dos Anjos – Donald Cerrone 20/12

Mer kampsport, mer UFC. Efter en större weekend i Las Vegas så beger vi oss nu till Orlando i det som blir årets sista gala och något som avslutas med en titelmatch i lättvikt.

Speltips Demian Maia – Gunnar Nelson 13/12

Helgens två inledande galor i denna UFC-weekend är avklarade och nu börjar det äntligen närma sig för den riktigt stora tillställningen och en av de absolut främsta matchkorten som har plockats ihop.