Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips tennis

Här presenterar vi noggrant analyserade speltips inom tennis och visar även de bästa matchoddsen för dig som sysslar med betting.

Speltips Reid – Kravchuk 31/5

Gräs säsongen är här med sin första Challenger turnering i Manchester där Reid ställs emot Kravchuk i den första omgången.

Speltips Gasquet – Murray 31/5

Här anser jag att bolagen är väldigt fel ute, Murray har inte spelat bra på hela turneringen och Gasquet spelar enormt bra just nu och jag måste testa detta oddset.

Speltips Ferrer – Berdych 31/5

Gårdagen regnade bort vilket gör att vi har extremt många matcher idag. Ferrer har växt desto mer av turneringen som har spelats och Berdych spelar inte alls på topp just nu.

Speltips Wawrinka – Troicki 29/5

Wawrinka ställs emot Troicki i den fjärde omgången och en Troicki i riktigt bra form får möta en Wawrinka som gör märkligt mycket misstag just nu.

Speltips Nishikori – Gasquet 29/5

Fjärde omgången av Franska Öppna och här ställs Nishikori emot den enda hemmaspelaren kvar i turneringen, Gasquet.

Speltips Raonic – Martin 27/5

3/3 rekar första dagen av Franska Öppna för min del, hoppas vi fortsätter på vinnarspåret idag! Milos Raonic går in och ska möta Martin som alltid lyckas höja sig enormt när han spelar på ATP touren, jag tror inte att Milos kommer att vinna hur enkelt som helst.

Speltips Chardy – Wawrinka 27/5

Jeremy Chardy ställs emot den regernade Franska Öppna vinnaren Stanislas Wawrinka men schweizaren har inte alls den formen som han hade förra året och han ser väldigt kall ut för tillfället.

Speltips Kyrgios – Gasquet 27/5

Nick Kyrgios går in för att möta Gasquet på fransosens hemmaplan och det kommer att vara ett enormt tryck på läktarna och jag tror att detta blir en otroligt underhållande match.

Speltips Gulbis – Tsonga 28/5

Gulbis ser ut att vara tillbaka i gammal god form och han möter en Tsonga som fick sig en rejäl genomkörare av Baghdatis.

Speltips Ferrer – Monaco 26/5

David Ferrer ifrån Spanien kom in till Franska Öppna med en tveksam form samtidigt som Monaco fick avbryta sin turnering pga skada, däremot så anser jag att Ferrer såg mycket starkare ut än Monaco i första omgången.