Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips innebandy

Välanalyserade speltips och rekar inom innebandy

Speltips Växjö – Caperiotäby 2/3

Hämtar ytterligare ett innebandyspel från den Svenska Superligan vars grundserie är inne i det absoluta slutskede med endast två omgångar kvar. Ett flertal lag har alltjämt placeringar att slåss för, däribland ett formstarkt Växjö som går för slutspel när man nu ska ta sig an Caperiotäby. En fullpoängare är ett måste och dagens uppgift känns fullt överkomlig.

Speltips Granlo – Dalen 27/2

Grundserien börjar närma sig slut där den Svenska Superligan går in i ett avgörande skede. Ett antal lag har alltjämt några placeringar i tabellen att slåss för och två av dessa gäng hittar vi här i Sundsvalls sporthall. Granlo ska ta sig an Dalen där något som började med ett rejält avslag har blivit till spel på motståndarlaget.

Speltips Caperiotäby – Helsingborg 8/2

Innebandy på menyn och lördagens enda match i Svenska Superligans grundserie som börjar närma sig sitt slut och med 6 omgångar kvar är det mycket som står på spel. Caperiotäby och Helsingborg gör upp om de värdefulla poängen och formkurvorna till trots, anser att oddsen borde stå varandra något närmre och spelet blir därefter.

Speltips Caperiotäby – Storvreta 17/11

Innebandyn rullar på nu när vi har avklarat den inledande tredjedelen av seriespelet där denna söndag bjuder på fem matcher, här med siktet inställt på det som komma skall i Tibblehallen. Caperiotäby välkomnar Storvreta till parketten där hemmapubliken eventuellt står inför en ny, fin drabbning om man ser till målkalasen tidigare under säsongen.

Speltips AIK – Storvreta 28/10

Spelomgång 7 av världens främsta innebandyliga fullbordas denna måndagkväll med ett riktigt klassikermöte i Solnahallen. AIK drabbar samman med Storvreta där jag anser att det ena laget bär på ett större favoritskap än vad jag hade förväntat mig.

Speltips Caperiotäby – Jönköping 27/10

Testar ytterligare ett objekt från den Svenska Superligan nu när vi söker oss till spel i Tibblehallen. Caperiotäby välkomnar Jönköping till parketten i huvudstadsförorten där bortalaget alltjämt jagar sin första fullpoängare - något jag anser att man har bättre chanser till än vad oddsfördelningen tyder på.

Speltips Granlo – Warberg 27/10

En ny innebandyhelg väntar, den här gången med 5 matcher hämtade från den Svenska Superligan denna söndag. Vi återvänder till Sundsvall där Granlo tar sig an Warberg i en av omgångens mest intressanta matcher. Spelar än en gång på maktfaktorn där det ena laget är ruskigt svårslaget på parkettgolvet.

Speltips Warberg – Jönköping 17/10

Ytterligare ett innebandyspel där den 5:e spelomgången av Svenska Superligan fullbordas denna torsdag, den här gången med spel i västkusten. Warberg tar emot Jönköping där hemmalaget kliver in som relativt stora favoriter. Något jag anser att man borde kunna svara upp till där ett handikapp testas på nytt.

Speltips Granlo – Caperiotäby 16/10

Den Svenska Superligan har börjat veva igång på allvar, nu med full omgång i veckan med matcher onsdag/torsdag. Inleder med spel i Sundsvall där två kvartsfinalister från fjolåret drabbar samman med ett Granlo som välkomnar Caperiotäby norrut.

Speltips Sirius – Caperiotäby 30/9

Den svenska superligan och världens bästa innebandy har börjat komma igång där den 3:e spelomgången fullbordas denna måndagkväll. Fyrishovhallen i Uppsala kan återigen ställa upp med 2 lag i högsta serien där Sirius nu tar emot Caperiotäby. Testar en spelform som erbjuds hos Ladbrokes.