Just nu 3354 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips Fotbolls-EM

Här hittar du alla speltips för Fotbolls-EM hos SpelaSpel.se, vi kommer följa upp med nya speltips och mycket annat. För mer djupgående information om att spela på fotbolls em rekommenderar vi dig att besöka FotbollsEM2016.com

Speltips Spanien – Italien 1/7

Dags att runda av fotbolls-EM för den här gången och vi har en mycket intressant final framför oss, nämligen mellan fotbollsgiganterna Spanien och Italien. Jag tror det blir en tillknäppt och försiktig första halva här och har ett perfekt spel för det.

Speltips Portugal – Spanien 27/6

Det går fort när man har kul sägs det, och det är bara att hålla med. Vi är redan framme vid semifinal av fotbolls-EM när Portugal och Spanien drabbar samman ikväll. Har hittat ett mycket intressant ”offside-spel” här som jag tror mycket på!

Speltips Tyskland – Italien 28/6

Det är dags för semifinal i EM och de två huvudfavoriterna Tyskland och Spanien är givetvis kvar. De ställs mot Italien respektive Portugal. Vi ska koncentrera oss på lite av ett värdespel mellan Tyskland och Italien då jag tycker oddsen är lite högt på ena laget.

Speltips Tyskland – Grekland 22/6

Kvartsfinal två idag när Tyskland och Grekland drabbar samman. Att Tyskland återfinns i kvartsfinal är knappast förvånande och här tror jag man tar sig vidare ganska enkelt. Kör på ett målskyttespel som känns riktigt stabilt!

Speltips Tjeckien – Portugal 21/6

Nu börjar det närma sig slutet i detta mästerskap och det återstår 7 matcher. Till att börja med 4 kvartsfinaler som inleds denna torsdagkväll med Tjeckien, som vann grupp A, och Portugal som lyckades ta sig igenom den sk ”dödens grupp”.

Speltips Italien – Irland 18/6

Ikväll är det dags för ett avgörandets stund kommit till Grupp C. Italien skall försöka ta tre poäng mot Irland, som redan är utslaget ur turneringen.

Speltips Kroatien – Spanien 18/6

Sista omgången i grupp C spelas ikväll och det har varit tugg från media om ett 2-2 resultat i den här matchen. Ett resultat som alltså skulle innebära att båda lagen blir klara för avancemang. Men jag tror inte på det snacket utan går på ett annat spel som känns bra här.

Speltips Portugal – Holland 17/6

Grupp B ska ikväll avgöras och vi har ett riktigt härligt möta att se fram emot i Portugal – Holland. Den här matchen har alla förutsättningar att bli ett målkalas och vi spelar även därefter.

Speltips Tjeckien – Polen 16/6

Grupp A ska avgöras ikväll och alla lag är fortfarande med i racet om avancemang, med fördel för Ryssland och Tjeckien. Detta innebär att Polen måste vinna ikväll om man vill spela mer fotboll i EM. Förväntar mig en anstormning från start här och har hittat ett bra spel för det.

Speltips Grekland – Ryssland 16/6

Nu inleds en period med de absolut sista matcherna i respektive grupp. Lördagkvällen erbjuder spel från grupp A där samtliga lag fortfarande har chansen att avancera till kvarten och inget lag sitter säkert ännu. Här drabbar mästarna från 2004 samman med semifinalisterna från 2008 i ett möte som jag tror kan bli öppet trots allt.