Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips fotboll

Här presenterar vi välanalyserade speltips inom fotboll. Här finns rekar och speltips för Allsvenskan, Premier League och Champions League samt mycket mer.

Se även: Speltips Fotbolls-EM, Speltips Fotbolls-VM 2014

Speltips Brasilien – Peru | Final i Copa America 7/7

Mästerskapen har avlöst varandra denna sommaren och i skuggan av de svenska framgångarna i dam-VM har det bjudits på fotbollsfest i Sydamerika. Vi är nu framme vid finalen och det är värdnationen och storfavoriten Brasilien som ställs mot turneringens överraskning Peru.

Speltips: Chile – Peru | Semifinal i Copa America 4/7

Då var det dags för semifinaler i Copa America och i skuggan av Brasilien mot Argentina ska Peru testa sina krafter mot Chile. Chile som är regerande mästare två gånger på raken jagar sin tredje guldmedalj medan Peru är lite av en dark horse i sammanhanget. Båda lagen var nederlagstippade i kvartsfinalerna men lyckades gå vidare via straffar efter att ha spelat 0-0 efter full tid.

Speltips: Brasilien – Argentina | Semifinal i Copa America 3/7

Vilken match vi har framför oss. De båda sydamerikanska giganterna ställs mot varandra i Copa america-semi i Brasilien. Brasiliens maskineri mot Argentinas luriga lag och massvis av individuell skicklighet i ett klassiskt hatmöte. Brassarna tog sig hit med nöd och näppe efter straffläggning mot Paraguay, där Gabriel Jesus fick avgöra med sista sparken.

Speltips med högsta odds Colombia – Chile | Kvartsfinal i Copa America 29/6

Copa america går in i slutspel och sydamerika kokar. Colombia är det enda laget som vunnit alla sina matcher i turneringen, som tack för det får de möta de regerande mästarna Chile i kvartsfinal. I gruppspelet har Colombia sett väldigt solida ut med tre vinster mot Argentina, Qatar och Paraguay. Chile slog Japan och Ecuador för att sedan förlora mot Uruguay med 1-0.

Speltips med högsta odds Uruguay – Peru | Kvartsfinal i Copa America 29/6

Copa america går in i slutspel och sydamerika kokar. Uruguay mot Peru på Arena Fonte Nova i Salvador kan vara en av de mest intressanta matcherna rent oddsmässigt. Uruguay har en giftig offensiv med Cavani och Suarez som har skjutit flest skott per match i hela turneringen. Peru har inte riktigt fått ut vad vi är vana att se från dem och har blandat och gett i gruppspelet.

Speltips med högsta odds Brasilien – Paraguay | Kvartsfinal i Copa America 28/6

Brasilien har varit favorit till att vinna turneringen på hemmaplan redan innan första matchen var spelad. Dock har det hackat i maskineriet under de senaste mästerskapen, trots en trupp som fått vilken tränare som helst att drägla.

Speltips med högsta odds Venezuela – Argentina | Kvartsfinal i Copa America 28/6

Innan Copa America drog igång hade Argentina näst lägst odds att vinna hela turneringen, 5,25 endast högre än Brasiliens 2,10. Venezuela gav 31 gånger pengarna och är lite av en överraskning än så länge. I turneringen 2016 slog Argentina ut just Venezuela i kvartsfinal med 4-1 för att till slut förlora finalen mot Chile på straffar.

Vem vinner Ballon D´or 2018?

Måndagen den 3:e december är det dags för ett av fotbollsvärldens mest prestigefyllda priser att delas ut, nämligen Ballon D´or. Ballon D´or delas ut av tidningen France Football och tilldelas den spelare som anses ha varit världens bästa under året som gått.

Streama Turkiet mot Sverige i Nations League gratis

Turkiet och Sverige har redan mötts en gång i den nystartade Nations League. Detta var Sveriges premiärmatch i turneringen och den ägde rum på nationalarenan Friends Arena i Stockholm.

Dortmund – Bayern 10/11 | Årets Bundesliga händelse! Streama matchen

För att streama matchen gratis skapa ett konto hos Bet365: 1. Gå till Bet365’s hemsida 2. Tryck på ”Spela nu” 3. Fyll i alla uppgifter och gör en insättning 4. Välj det odds och marknad du vill betta på, och lägg ditt bet 5.