Just nu 3230 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips fotboll

Här presenterar vi välanalyserade speltips inom fotboll. Här finns rekar och speltips för Allsvenskan, Premier League och Champions League samt mycket mer.

Se även: Speltips Fotbolls-EM, Speltips Fotbolls-VM 2014

Speltips Hammarby – Falkenberg 17/7

Hammarby tar emot Falkenberg nere i botten och det är ett oerhört viktigt för Hammarby att få med sig 3 poäng här, vilket jag tror dom kommer få. För Falkenbergs del gäller det att hålla matchen vid liv så länge som möjligt. I en match där hemmalaget såklart kommer ha mest boll och anfalla rätt så frekvent på den nylagda konstgräsmattan.

Speltips El Palo – Real Betis 15/7

Idag kom spelschemat till La Liga 16/17 och det är dags för de spanska lagen att finslipa på formen inför premiären i slutet av augusti. Real Betis har tagit en kort tripp till Marbella och ska där ställas mot El Palo i en träningsmatch ikväll. Det skiljer många divisioner mellan de här två lagen och det borde visa sig ute på planen.

Speltips Häcken – Cork City 14/7

Hemma på BRAVIDA Arena tycker jag Häcken ska ha kanonchans att få med sig ett bra resultat till reutren. Man är ett offensivt starkt lag och man har samtliga spelare tillängliga. Dessutom i bra form för dagen måste ju tilläggas. Cork City är inget defensivt brunkargäng utan även dom vill spela offensivt, enligt Häckens scout.

Speltips Sundsvall – Helsingborg 16/7

Sundsvall förlorade mot ett hemmastarkt Göteborg i omstarten vilket inte är så mycket att säga om egentligen. Nu är det hemmaplan och konstgräs där jag tycker man är snäppet vassare på spelmässigt kontra gräs. Helsingborg kommer från en förlust och har massor av spelare borta här av betydande karaktär.

Speltips Jönköpings Södra – Djurgården 18/7

Nykomlingen Jönköping kommer från en torsk mot Östersund där man inte riktigt var närvarande såhär efter uppehållet. Det tror jag dock att man kommer vara nu när det är dags för hemmamatch mot Djurgården. För jag har en stor känsla av att man kommer sälja sig dyrt här på hemmaplan på sitt naturgräs där man trivs som bäst.

Speltips: AIK – Malmö FF 17/7

Denna söndag får vi se ett allsvenskt topp-möte då AIK tar emot Malmö på Friends Arena. AIK har visat sig vara svårslagna och hänger med uppe i toppen av tabellen medan Malmö toppar tabellen med sina 30 poäng och ser fortsatt otroligt starka ut.

Speltips: GIF Sundsvall – Helsingborg IF 16/7

Allsvenskan fortsätter och vi får se ett möte mellan två lag som kommer från en tuff inledning efter uppehållet, nämligen Sundsvall och Helsingborg. Sundsvall åkte på storstryk mot Göteborg och fick inte riktigt försvarsspelet att stämma medan Helsingborg även dom släppte fyra bollar och torskade på hemmaplan mot Elfsborg.

Speltips Rosenborg – Norrköping 13/7

Champions League-kval och ett helnordiskt möte direkt. Ett hemmastarkt Rosenborg tar emot Svenska mästarna Norrköping och jag tror det kan bli en rätt rolig match detta. Rosenborg är rejält hemmastarka och man brukar ösa på framåt vilket man kan se i den norska Tippeligaen.

Speltips Örebro – Häcken 17/7

Här har vi ett mycket intressant möte där jag tror det kan bli väldigt underhållande. Det är två lag som gärna lägger fokus på offensiven snarare än defensiven. Båda föredrar även underlaget konstgräs där det blir ett snabbare passningsspel och tempo. Örebro har frågetecken på ena mittbacken och Häcken har massor av offensiv kvalité.

Speltips Malmö FF – Örebro 11/7

Serieledaren Malmö tar emot Örebro som gjorde en väldigt bra vårsäsong. Här tror jag dock att hemmalaget blir för svåra för Örebro som tappat sin viktige målvakt. Malmö å andra sidan ser fortsatt starka ut och gått ganska bra i träningsmatcherna och skapat mycket chanser.