Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips basket

Välanalyserade speltips och rekar inom basket från NBA, Basketligan, Euroleague och andra ligor.

Speltips Cibona – Soproni 11/11

Här har vi en basketmatch i FIBA Euro Cup mellan kroatiska Cibona och ungerska Soproni. Matchen kommer spelas i KC Drazen Petrovic. Cibona har efter två spelade omgångar en seger och ett nederlag, medans Sopron har inte registrerat sin första seger än. Detta möte är mycket viktigt för Slaven Rimacs lag med tanke på kvalificeringen till nästa omgång.

Speltips Cibona – Antwerp Giants 4/11

Cibona tar emot Antwerp Giants i kvällens FIBA Euro Cup basketmatch i ett fullsatt arena. I den första omgången lyckades Cibona besegra Benfica i Lissabon, medans belgarna vann hemma mot Soproni med 81-73. Kan Cibona ta hem ytterligare en seger framför sina fans?

Speltips Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 3/11

Här har vi en spännande match i NBA mellan Houston Rockets och Oklahoma City Thunder som drar igång inatt. Houston Rockets har verkligen varit en besvikelse så här lång in på säsongen, medans man kan inte säga samma sak om deras motståndare, Oklahoma City Thunder som imponerad och vunnit fem raka matcher. Kommer Rockets kunna avbryta Oklahomas vinst serie?

Speltips: Banvit – Unics Kazan 21/10

Det här är andra omgången i en Eurocup match som har alla förutsättningar att bjuda på basketgodis. Där vi garanterat får se hundraprocentig satsning, aggressivitet och fokus från båda sidor. Det är två riktigt bra lag, med bra coacher. Jag hoppas på mycket känslor, passion och att publiken lever med.

Speltips Malmö FF – Örebro SK 13/8

Vi har under onsdagen och torsdagen en full allsvensk omgång att beskåda. Jag inleder med att plocka ett speltips ifrån Swedbank Stadion där de svenska mästarna ställs mot ett mindre namnkunnigt gäng. På pappret skall det vara en tämligen simpel uppgift, men förmodar att det tajta spelschemat ställer till det här, och provar ett handikappspel på bortalaget.

Speltips Helsingborg – Mjällby 27/4

Under söndagseftermiddagen ställs två lag mot varandra som har haft det väldigt tufft i inledningen. Väldigt viktiga poäng står på spel och tror att vi får se en aningen tillknäppt historia vilket innebär att det även här blir ett målspel.

Speltips: Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 12/12

Med Irving tillbaks tog Cleveland en imponerande seger hemma mot Lakers. Idag möter de utvilade Indiana för att försöka förbättra sitt record från 7-15. Finns spelvärde i flera spel, men jag anser att det finns spelvärde att hitta i totalen.

Speltips: Utah Jazz – LA Clippers 3/12

Efter att ha förlorat tre matcher på raken, slog Clippers Sacramento övertygande med stor marginal. Idag är motståndet svårare då man besöker Utah som är obesegrat på hemmaplan. Bookies har satt linan väldigt jämnfördelad och jag ser spelvärde hos ena laget.

Speltips: San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies 1/12

Spurs och speciellt Greg Popovich fick extremt mycket kritik för att vila sin förstafemma i gårdagens möte mot Miami. Jag har lite olika teorier varför han valde att vila sina spelare. En anledning tror jag är deras möte nu på lördag mot Memphis Grizzlies och jag har därför valt ut ett spel inför mötet.

Speltips Philadelphia 76ers – Oklahoma City Thunder 24/11

Eftersom flera lag spelade igår, har jag valt att istället för att fokusera på bara ena laget kör jag totalen för båda. Philadelphia har vilat sedan onsdags, medan OKC åkte på en tung förlust mot Boston igår.