Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips baseball

Här presenteras välanalyserade spelatips för baseball.

Speltips BOS Red Sox – COL Rockies 26/5

Vi ska mot Boston igen denna natt där Red Sox totalt krossat Rockies i de första två mötena. En match kvar inatt, man går för en solklar sweep och vem står på kullen för Red Sox? Jo, ingen mindre än självaste Clay Buchholz. Pitchern i Boston som fått både mest ris och mest ros. Mest ros från min sida, även om vissa insatser varit lite knackiga.

Speltips CHI White Sox – CLE Indians 25/5

Vi ska till Cellular Field där White Sox tar emot Indians för en sista match utav 4, Indians som går efter serie-vinst och White Sox som jagar kvittering av serien och kunna vinka av Indians med åtminstone 2 vunna matcher på hemmaplan.

Speltips BOS Red Sox – COL Rockies 24/5

Vi beger oss mot Boston där urstarka Red Sox tar emot Rockies för en serie bestående av 3 matcher. Red Sox som än idag bara fortsätter att ångar på och som har offensiven igång så det bara sjunger om det, så har vi ett Rockies,som ja, har gjort en klar godkänd insats så här långt. Red Sox för övrigt har ett 27-17 WIN-LOSS record, där man hemma går för 16-9.

Speltips BOS Red Sox – CLE Indians 20/5

Vi åker mot Boston inatt och ligans i särklass bästa offensiva lag på hemmaplan. Red Sox tar emot Indians på hemmaplan för en en serie bestående av 3 matcher. Red Sox som började säsongen halvkasst har höjt sig ordentligt och har fullständigt demolerat motståndet offensivt så här långt, Jackie Bradley för Red Sox har dessutom en hitstreak på 24 matcher.

Speltips BAL Orioles – SEA Mariners 19/5

Daygames i USA och jag synar en av matcherna, vi ska mot Baltimore ikväll som tar emot Mariners för tredje gången i en serie som just nu är kvitterad efter att Orioles igår knep match två, med siffrorna 5-2. Orioles som toppar American League East en match före Boston Red Sox och ett Mariners som även dom, toppar, men i AL West.

Speltips OAK Athletics – TEX Rangers 18/5

Vi ska mot Oakland ikväll där Athletics tar emot Rangers för tredje och sista gången i en matchserie som består av 3 matcher. Första två matcherna har gått i Athletics favör som man vunnit med 3-1 samt 8-5. Rangers har alltså redan förlorat denna serie och vad man nu kan och måste göra, är att undvika en sweep.

Speltips TOR Blue Jays – TB Rays 17/5

”Ska han verkligen köra Blue Jays igen, efter gårdagens misär?” Tänker ni säkert nu. Jo jag vet, matchen igår var definitionen på ren misär och när 9-0 till Rays stod uppe på run-tavlan så var det redan då, otroligt över. Men jag väljer ändå att sätta Toronto som nattens speltips dock inte som igår, Moneyline, utan inatt siktar jag in mig på hitsen.

Speltips TOR Blue Jays – TB Rays 16/5

Vi ska mot Kanada & Toronto denna natten där Blue Jays tar emot Tampa Bay Rays. En serie på 3 matcher ska spelas av och Blue Jays med ett vasst offensiv och med något bättre pitchers, kan med största sannolikhet gå ur detta med en sweep i bagaget. Blue Jays som igår för övrigt, var med om en kaos-match med mycket känslor i Texas…lite mer om det senare.

Speltips WAS Nationals – MIA Marlins 15/5

Mot Washington där en serie på 4 matcher mellan Nationals – Marlins ska spelas klart. 2 matcher har gått i Nationals favör och en match till Miami,som Marlins vann igår med 7-1. Att Nationals fortfarande har ett WIN-LOSS record på 23-14 och inte värre är fortfarande ett mysterium för mig, med tanke på hur dom hittills har slagit.

Speltips NY Yankees – CHI White Sox 14/5

Daygames i staterna ikväll och vi hoppar över till Det Stora Äpplet, New York. Yankees välkomnar White Sox i en serie som består av 3 matcher, White Sox som har gått otroligt bra hittills och har en 24-12 WIN-LOSS record, tog första matchen efter att Sale för White Sox pitchade helt outstandning och man vann med siffrorna 7-1.