Just nu 3356 medlemmar (Bli medlem här)

Bettingtips

Här publicerar vi tips för dig som sysslar med betting och oddsspel. Lär dig mer om hur man spelar smart och vad du skall tänka på för att bli en mer framgångsrik bettare.

Speltips Brasilien – Peru | Final i Copa America 7/7

Mästerskapen har avlöst varandra denna sommaren och i skuggan av de svenska framgångarna i dam-VM har det bjudits på fotbollsfest i Sydamerika. Vi är nu framme vid finalen och det är värdnationen och storfavoriten Brasilien som ställs mot turneringens överraskning Peru.

Speltips: Chile – Peru | Semifinal i Copa America 4/7

Då var det dags för semifinaler i Copa America och i skuggan av Brasilien mot Argentina ska Peru testa sina krafter mot Chile. Chile som är regerande mästare två gånger på raken jagar sin tredje guldmedalj medan Peru är lite av en dark horse i sammanhanget. Båda lagen var nederlagstippade i kvartsfinalerna men lyckades gå vidare via straffar efter att ha spelat 0-0 efter full tid.

Speltips: Brasilien – Argentina | Semifinal i Copa America 3/7

Vilken match vi har framför oss. De båda sydamerikanska giganterna ställs mot varandra i Copa america-semi i Brasilien. Brasiliens maskineri mot Argentinas luriga lag och massvis av individuell skicklighet i ett klassiskt hatmöte. Brassarna tog sig hit med nöd och näppe efter straffläggning mot Paraguay, där Gabriel Jesus fick avgöra med sista sparken.

Speltips med högsta odds Colombia – Chile | Kvartsfinal i Copa America 29/6

Copa america går in i slutspel och sydamerika kokar. Colombia är det enda laget som vunnit alla sina matcher i turneringen, som tack för det får de möta de regerande mästarna Chile i kvartsfinal. I gruppspelet har Colombia sett väldigt solida ut med tre vinster mot Argentina, Qatar och Paraguay. Chile slog Japan och Ecuador för att sedan förlora mot Uruguay med 1-0.

Speltips med högsta odds Uruguay – Peru | Kvartsfinal i Copa America 29/6

Copa america går in i slutspel och sydamerika kokar. Uruguay mot Peru på Arena Fonte Nova i Salvador kan vara en av de mest intressanta matcherna rent oddsmässigt. Uruguay har en giftig offensiv med Cavani och Suarez som har skjutit flest skott per match i hela turneringen. Peru har inte riktigt fått ut vad vi är vana att se från dem och har blandat och gett i gruppspelet.

Speltips med högsta odds Brasilien – Paraguay | Kvartsfinal i Copa America 28/6

Brasilien har varit favorit till att vinna turneringen på hemmaplan redan innan första matchen var spelad. Dock har det hackat i maskineriet under de senaste mästerskapen, trots en trupp som fått vilken tränare som helst att drägla.

Speltips med högsta odds Venezuela – Argentina | Kvartsfinal i Copa America 28/6

Innan Copa America drog igång hade Argentina näst lägst odds att vinna hela turneringen, 5,25 endast högre än Brasiliens 2,10. Venezuela gav 31 gånger pengarna och är lite av en överraskning än så länge. I turneringen 2016 slog Argentina ut just Venezuela i kvartsfinal med 4-1 för att till slut förlora finalen mot Chile på straffar.

”El Clasico”: betting tips för Barcelona – Real Madrid – 28/10

På söndag är det dags för Real Madrid’s Galacticos att åka till Barcelona för att möta Katalaloniens stolthet. Matchen kommer att spelas på Camp Nou, Söndag 16:15. Det är naturligtvís dags för El Clasico. Denna klassiker till fotbollsmatch som drar tittare från hela världen. Det räknas som världens största ligamatch inom fotbollen.

Topptipset 25/6 Uruguay går för gruppsegern?

Dags för sista gruppspelsomgången i VM, vilka går vidare från respektive grupp? Kniper Uruguay segern i grupp A mot värdnationen Ryssland? Lyckas Iran knäcka Ronaldos Portugal i grupp B? Spelstopp: 15:59 1. Saudiarabien – Egypten 2 Både Saudiarabien och Egypten är redan utslagna. Båda lagen står poänglösa efter de två inledande matcherna.

Dags för VM! Starta veckan väl med vårt tips!

  Nu är VM-jippot igång på riktigt och veckan börjar med ett riktigt kvalitetstips. Vi snackar Grupp D, Argentina och Kroatien där det kan komma en skräll (!), men kupongen kickas i rullningen av Tunisien – England som ska göra upp på Volgograd Arena. Njut av läsningen!   Spelstopp 19.59   1.