Just nu 3273 medlemmar (Bli medlem här)

Bettingtips

Här publicerar vi tips för dig som sysslar med betting och oddsspel. Lär dig mer om hur man spelar smart och vad du skall tänka på för att bli en mer framgångsrik bettare.

Premier League: Bra odds väntar i lördagens match!

Under insdagen spelades kvartsfinalen mellan Bristol City och Manchester United, som helt rättvist Bristol lyckades vinna och därför ta sig vidare till kvartsfinal. Zlatan ibrahimovic fick äntligen starta i Manchestertröjan och trots en lysande insats lyckades han inte rädda Manchesterlaget från ett pinsamt uttåg ur Carabao Cup.

Carabao Cup: Arsenal klara favoriter mot West Ham!

På tisdag är det dags för kvartsfinal i Carabao Cup. Lottningen som skulle ha sänts live via twitter strulades till rejält och när allt var färdigt stod det bland annat klart att ”The Gunners” får möta West Ham. Matchen spelas på Emirates Stadium med avspark 20:45. Özils mål var en pärla Arsenal mötte under lördagen West Ham i en match som totalt ägdes av Wengers mannar.

Bundesliga: Grymt odds med Expekt!

Ikväll är det dags för Rb Leipzig att visa sin styrka när man ikväll gästar VFL Wolfsburg. Laget har under de tre senaste matcherna spelat ett spel som vi till vardags inte är vana vid. Man förlorade dessutom mot Besiktas hemma i den sista gruppspelsmatchen till Champions League, vilket resulterade i att man kom på en tredjeplats i grupp G.

Marknadens bästa odds på svensk seger mot Italien

Europamästerskapet i fotboll är i full gång och matcherna avlöser varandra snabbare än Martin Olssons löpningar till hörnflaggan. I takt med att mästerskapets gruppspelet tätnar och lagen avancerar vidare passar även Bethard på att avancera när det gäller oddsen.

Boostade odds för svensk seger mot Irland!

Äntligen är väntan över och fotbolls EM 2016 har nu gått av stapeln i Frankrike! Värdnationen inledde turneringen mot Rumänien i fredags och man märkte tydligt av nervositeten hos de franska spelarna, trots nerver lyckades man ändå slå rumänerna med 2-1 efter ett sent monstermål signerat West Ham’s stjärnskott Dimitri Payet.

Följ FC Munkans väg mot framgång

När de flesta fotbollsälskare bara går och väntar på upplösningen av Europas största ligor, Champions League och inte minst öppningen av sommarens fotbolls-EM i Frankrike så har man uppe i norra Sverige, närmare bestämt Piteå fått sig ett alldeles eget lag att lägga hoppet till.

Odds och spel på Eurovision Song Contest 2016

Snart är det äntligen dags för årets stora musikfest, vi snackar givetvis om Eurovision 2016, som går av stapeln i Globen, Stockholm den 10:e maj! Semifinalerna drog igång redan  den 10:e maj och kommer följas upp av den stora glamorösa finalen, lördagen den 14:e maj.

Hur du värderar om ett odds är värt att spela på

En av de stora frågorna en oddsspelare måste kunna besvara är ifall ett visst odds är värt att spela på eller inte. Det finns flera faktorer och då är både saker som rör själva matchens förutsättningar och sådana som rör oddset ur en matematisk aspekt inblandade.

Spela smart genom jämförelse av spelmarknader

Spelbolag erbjuder idag mängder av spelmarknader och förutom att spela på 1×2 eller resultat finns många ytterligare alternativ. En intressant aspekt i detta är att marknaderna överlappar varandra och då inbjuder till närmare granskning i form av oddsjämförelser.

Surebets – att spela på samma match hos olika spelbolag

Att ha uppsikt över flera spelbolag för att hitta dem högsta oddsen är inget ovanligt bland spelare. Lite ovanligare är det att göra detta för att kunna spela på samma spelobjekt hos två spelbolag, detta är vad som går under namnet ”surebets”.