zlatanTransfercirkusen rullar vidare och det är ett par veckor kvar av transferfönstret. Det börjar nu bli bråttom för klubbar som inte ännu har hunnit shoppa klart och det är nog en och annan klubbdirektör som knaprar lugnande just nu.

Några spelare är lite extra högvilt nu i augusti. Det handlar till exempel om Karim Benzema, Marco Reus, Paul Pogba, Edinson Cavani och så givetvis också vår egen Zlatan Ibrahimovic. Ibra, eller rättare sagt hans minst sagt frispråkige och extroverte agent, har flörtat med allt och alla, och PSG har också fått in åtminstone ett konkret bud (från Galatasaray).

Om Zlatan bestämmer sig för att lämna verkar Milan vara i förarsätet. På San Siro älskar de Zlatan och klubbledningen vill gärna ha sin gamle scudetto-hjälte tillbaka på Milanello. Även Zlatan själv vill, av allt att döma, åter till Milan. Det är just Milan som ligger lägst i odds för tillfället. Ett vinnande spel på Milan betalar omkring 3.80. Manchester United står i åtta gånger pengarna medan övriga klubbar är rejält distanserade i jakten på svensken, i varje fall om man ska tro oddsen.

Transferfönstret i den europeiska fotbollen stänger natten mellan 31 augusti och 1 september. Vem vet – kanske blir det ett par sena skrällvärvningar och kanske kommer Zlatan att vara en av de storstjärnor som byter klubb i elfte timmen.

Aktuella odds (från Unibet) korrekt per 13 augusti:
PSG: 1.25
Milan: 3.80
Manchester United: 8.00
Annan klubb: 9.00
Real Madrid: 21.00
Inter: 41.00
Arsenal: 51.00