Pinnacle esports oddsDu som är lite bevandrad i oddsvärlden vet att Pinnacle är ett spelbolag som inte drar sig för att stå ut från mängden. Man gör det på flera sätt, bland annat med den högsta återbetalningen och det största utbudet av odds på amerikanska sporter. Pinnacle utmärker sig även genom att erbjuda spel på e-sport. Varje säsong finns en hel rad turneringar att spela på och en utmärkt detalj är att man också erbjuder live stream för de flesta av dem.

Odds på Starcraft 2 och Dota 2

Det är framför allt Starcraft 2, League of Legends och Dota 2 som är i fokus i Pinnacles utbud av odds på e-sport. Det är väl egentligen inte så konstigt. Dessa tre titlar är ju de som är i fokus inom den globala e-sporten som helhet.

Vårsäsongen börjar nu gå mot sitt slut (även gamers måste väl få behövlig sommarledighet?!), men än finns några riktigt intressanta turneringar kvar och dessutom är det flera ligor/serier som anordnas över sommaren. Bland höjdpunkterna i närhet kan nämnas följande:
DreamHack Open: Summer, 14-16 juni (Starcraft 2)
MLG Anaheim, 20-22 juni (Starcraft 2)
Tencent LoL Pro League: Summer, 14 juni-16 augusti (League of Legends)

Odds på e-sport

Det är inte krångligare att placera ett odds på e-sport än på exempelvis fotboll. För e-sport på Pinnacle har du framför allt tre typer av odds att välja mellan, nämligen vinnarodds, moneyline och handikappspel. Du väljer det odds du vill spela på, skriver in det belopp du vill satsa och sedan är det bara att hålla tummarna. Om evenemanget streamas live hittar du länken till sändningen på Pinnacles ”eSports Betting Hub” som du enkelt kan navigera till från förstasidan.