Betsafe odds challengeBetsafe erbjuder under hela sommaren alla spelare att delta i oddsrace där det ligger fina priser i potten varje vecka och varje månad. Kliver du högt upp på Summer Challenge Leaderboard hos Betsafe i sommar kan du räkna med att kamma hem såväl kontantpriser som en lyxig sportresa ut i Europa. Det totala värdet av alla priser uppgår till omkring 250 000 kr.

Bonusvinster i potten varje vecka
De tio spelare som toppar leaderboarden efter varje vecka (måndag-söndag) plockar hem rejäla gratisbonusar. Ettan får till exempel 5000 kr i en gratisbonus.

Exklusiva priser varje månad
Den spelare som kliver överst på pallen varje månad lägger beslag på ett så kallat huvudpris. Det finns fyra stycken sådana priser att välja mellan, nämligen:

  • Fotbolls-weekend med extra allt
  • Tripp till Oktoberfest och körupplevelser i München
  • Weekend i Madrid, Paris eller London med ATP-tennis
  • Lyxiga prylar (bland annat Apple iMac och Breitling-klocka).

Så här gör du för att delta

Betsafe har valt att arrangera kampanjen som ett klassiskt oddsrace där det är din totala insats som avgör hur många poäng du samlar på dig. Du belönas med en (1) poäng för varje 20 kr du satsar på odds, förutsatt att oddset är på 1.25 eller högre. Det spelar ingen roll om spelet sitter eller går förlorat – det är bara omsättningen som räknas. Emellertid gäller också att du får 2x poängen om du placerar dina bets i mobilen eller på surfplattan. Det kan därför rekommenderas att du låter datorn vila under kampanjperioden!