logoBetfair Poker ändrar i sitt välkomsterbjudande för nya spelare och adderar 5 st inköp á $1 till ett redan generöst erbjudande.

”New Player Pack” kallar Betfair sitt välkomsterbjudande för nya spelare. Det är dock bara två nyheter gentemot det förra, men förändringen som skett är positiv för dig som spelare då 5 fria inköp till Sit & Go-turneringar lagts till. Vad som i gengäld har dragits av på är prispotten till de freerolls som ingår i välkomstpaketet.

Välkomsterbjudandet i sin helhet

Insättningsbonus i kontanter
När du gör din första insättning på Betfair får du 200% på denna i form av bonus. Sätter du in $100 får alltså $200 extra. Detta gäller upp till den högsta bonusen på $2000. Sätt in minst $670 och du utnyttjar bonusen till fullo.

Som vanligt gäller att du inte får din bonus genast utan i takt med att du spelar poker. Varje gång du spelar om riktiga pengar samlar du in Status Points och för varje 335 poäng löses $5 av din bonus ut.

Inträde till exklusiva freerolls
Utöver kontantbonusen får du även 4 inträden till $250-freerollturneringar som spelas 4 gånger per vecka på Betfair.

SNG-gratisinköp
Det som tillkommit är att du nu också får 5 st gratisinköp till Sit & Go-turneringar. Du kan med dessa registrera dig gratis till 5 Sit & Gos där inköpet för vardera är $1. Dessa är endast giltiga i 7 dagar efter du registrerat dig.