Efter en december månad med totalt hela tio matcher så har Arsenal nu fått ett lite längre matchuppehåll. Nu väntar ännu en tuff semifinal då man möter Chelsea i Carabao Cup. Något som gör matchen än mer spännande är att det slutade oavgjort när lagen möttes, vilket för övrigt var sist när Arsenal spelade match i premier League. Avspark Emirates Stadium 20:45.

Hämta bonus här!

Arsenal har under den senaste tiden varit i enorm blåsväder och resultatet 1-1 borta mot West Bromwich Albion är något som de flesta Gunners-supportrar helst vill glömma. Inte blev det bättre med de mentala måendet när man på lördagen åkte ut mot Nottingham Forest med hela 4-2. Detta betyder att Arsenal för första gången sedan 1996 åker ut i den tredje rundan av FA-Cupen.

I Chelsealägret har man också spelat två oavgjorda matcher, varav den senaste var i den tredje omgången av FA-Cupen. Därför blir tisdagens match en riktigt nagelbitare. Dock bör vi ha i åtanke att Chelsea spelat otroligt bra under större delen av säsongen och att Arsenal just nu vacklar ordentligt.

Stjärnorna påväg bort?

Om vi istället vändar oss mot Arsenal och matchen i lördags så var matchen i sig ingen rolig historia. Det har länge spekulerats i att de två stjärnspelarna Mesut Özil och Alexis Sanchez ska vara påväg bort. Nu ser det helt plötsligt riktigt nattsvart ut för The Gunners och det har även diskuterats flitigt gällande Arsene Wengers vara eller icke vara. Den senaste tidens resultat har inte direkt stärkt fransmannens aktier, snarare tvärtom. En vinst under tisdagens semifinal hade därför gett mycket andrum i ett lag där rädslan för att förlora blivit starkare än viljan att vinna.

Vill du spela på matchen mellan Arsenal FC – Chelsea FC, eller den andra semifinalen mellan Manchester City – Bristol City så har Bethard alltid bland de hägsta oddsen på marknaden. Just nu får du exklusivt här på Spelaspel en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Arsenal-chelsea