logotypDet händer saker i pokervärlden och nyligen har ett nytt pokerrum på ett helt nytt pokernätverk lanserats. Pokerrummet heter Full Flush Poker (rimmar det en aning på Full Tilt Poker?) och nätverket heter Equity Poker Network.

Det som utmärker Equity Poker Network är att detta är ett icke vinstdrivande företag, med viss modifikation. Låter det som en anomali i spelbranschen? Ja, men så är också Full Flush Poker än så länge ett pokerrum där handlar det endast handlar om spel med låtsaspengar. Dock förekommer det freerolls med vinstsummor i potten, vilket inte brukar gälla på pokersajter av detta slag. Men på Equity Poker Network finns ett bestämt belopp på $10 000 vilket varje operatör betalar in till nätverket per månad och som kan användas för freerolls och dylikt.

En annan sak är att även amerikanska spelare är välkomna på en marknad som enligt gällande lag inte tillåter spel om pengar online. Detta är en lag som en del tror kommer ändras inom den närmaste framtiden och kanske kommer pokerrum inom Equity Poker Network då också kunna erbjuda spel om pengar.