Unibet livebetting mästerskap15 000 euro i potten. Final i London för tio lyckliga spelare. Evig ära och berömmelse. Det är dags för livebetting-mästerskap hos Unibet. Spela live på sport, samla poäng och håll tummarna för att det blir du som plockar hem ett resepaket med extra allt till finalen i London den 30 november.

Kval till livebetting-mästerskapet

Denna tävling består av två rundor, först ett kval och sedan en final. För att bli en av de lyckliga tio spelarna som får ta plats vid finalbordet i London gäller det att samla poäng genom att spela på liveodds. Det första du ska göra för att delta är att anmäla dig. Det gör du genom att fylla i ditt användarnamn på kampanjsidan. Nästa steg är helt enkelt att börja spela.

Du väljer fritt i Unibets hela utbud av liveodds när du ska jaga poäng. Fotboll, tennis, ishockey – valet är ditt. Givetvis kan du spela både på datorn och i mobilen/surfplattan. Någon lägsta insats finns inte men lägsta odds måste vara 1.20 och det är bara vinnande spel som ger poäng.

Dina poäng beräknas enligt följande:
Insats (i euro) x oddsval x odds

Exempel: Om du satsar 10 euro på en trippel med ett sammanlagt odds på 4.00 tjänar du 120 poäng (10 x 3 x 4.00) om spelet sitter. Du kan självklart spela i svenska kronor, insatserna räknas nämligen automatiskt om till euro utan att du behöver göra något.

Kvalet pågår mellan den 27:e augusti och den 21:e september.

Finalen i London

Finalen i livebetting-mästerskapet anordnas i samband med Unibet Open (pokertävlingen) som går av stapeln den 30:e november i den brittiska huvudstaden. Om du lyckas knipa åt dig en plats på topp 10-listan i kvalet vinner du ett resepaket samt en iPad. Surfplattan använder du för att lägga dina spel i finalen.

Resepaketet inkluderar följande:

  • 300 euro i resekostnader
  • Två nätter på hotell
  • Frukost och middagar
  • Inbjudan till spelarfest
  • Plats vid finalbordet (värde 1500 euro)

I finalen ligger en pott på 15 000 euro och det är de fyra spelarna som bäst lyckas förvalta en spelkassa på 100 euro under fyra timmars spel som kommer ”in the money”. Förstapriset är 8000 euro. Tvåan, trean respektive fyran vinner 4000 euro, 2000 euro respektive 1000 euro.