Unibet livebettingUnibet har lagt hela 15 000 euro i potten i en ny upplaga av sitt populära livebetting-mästerskap. Det är ett antal gånger per år som Unibet sparkar igång liknande koncept, men prispotten den här gången är större än någonsin.

Kvalet avgörs online på Unibets webbplats som vanligt men finalen hålls live i Köpenhamn. Datumet för finalen är den 28 februari och det är bara att boka in det datumet om du känner att du har turen med dig den här gången.

Segra i kvalet och vinn en iPad

Det är tio spelare som blir belönade med en resa till Köpenhamn för att delta i finalen. Dessutom får var och en av de tio spelarna en iPad. Surfplattan ska användas i finalen och sedan får man behålla den.

Kvalet pågår fram till midnatt söndagen den 15 februari och uppgiften är att försöka samla ihop så många poäng som möjligt på livebetting. Formeln för poängräkningen är som följer:
Insats x antal oddsval x totalt odds.

Om du till exempel satsar 20 euro på en trippel till ett totalt odds på 4.00 får du 240 poäng, förutsatt att din kupong sitter. Att notera är att alla insatser räknas om till euro även om du spelar i svenska kronor. Om du har en placering topp 10 när kvalet blåses av vid kl. 23:59 den 15 februari vinner du ett finalpaket.

Exklusivt finalpaket

Det är ett riktigt trevligt finalpaket som Unibet bjuder de tio vinnarna på. Först och främst betalar Unibet resan tur och retur till Köpenhamn. Sedan bjuder Unibet också på två hotellnätter på Radisson Blue med helpension. I tillägg står Unibet givetvis för inköpet i finaltävlingen (värde 1500 euro).

I finalen finns totalt 15 000 euro att spela om och det är de fyra bästa spelarna som får dela på prispengarna.

1:a plats: 8000 euro
2:a plats: 4000 euro
3:e plats: 2000 euro
4:e plats: 1000 euro