Jag har hittat ett mycket intressant odds under rådande omständigheter i mötet mellan Galatasaray – Schalke 04. Häng på!

Galatasaray – Schalke 04
Spel: Galatasaray går vidare
Odds: 2.40 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20/2 kl. 20.45

Galatasaray leder serien hemma i Turkiet och ser riktigt starka ut för dagen. Man visade senast i seriefinalen mot Antalyaspor att man har riktigt fin form och att man blivit stärkta av värvningarna Sneijder/Drogba när man vann med 2-0 på sin hemmaplan. I hemmamatchen innan det slog man sina andra toppkonkurrenter Besiktas med 2-1 så att man trivs på sin hemmaplan är helt klart! Så laget är i gott slag nu och jag tror man slå Schalke som har stora bekymmer i klubben!

Det är alltid en helt sjuk stämning på läktarna när Galatasaray spelar, inte minst i Champions League och det har flera lag fått erfara och flera spelare har sagt att det är ruskigt jobbigt att spela på bortaplan i Turkiet p.g.a. de högljudda fansen. Galatasaray gick pliktmässigt vidare som tvåa i gruppen bakom Man United men man hamnade på samma poäng som trean Cluj men gick vidare på inbördes möten. Man gjorde ett bra gruppspel och gick välförtjänt vidare efter att ha slagit Man United på hemmaplan med 1-0 i sista omgången.

Schalke 04 gjorde ett riktigt bra gruppspel i höstas när man gick obesegrade genom gruppen och vann den. Man mötte Arsenal, Olympiakos och Montpellier. Men det har hänt mycket i laget sedan dess då tränaren Huub Stevens lämnat och ersatts av Jens Keller. Hans inträde i klubben har inte direkt imponerat utan laget har stått för usla insaster mot Hannover, Augsburg, Greuther Fürth och Bayern München. Man spelade först 5-4 hemma mot Hannover i en match där offensiven klickade bra men defensiven var genomusel. Efter det spelade man 0-0 borta mot bottenlaget Augsburg för att sedan åka på stryk hemma mot usla jumbon Greuther Fürth. Det blev inte bättre av att man blev brutalt utspelade och krossade av rivalen Bayern München på bortaplan när man förlorade med 4-0!

Som ni förstår har man riktigt risig form och det blir inte bättre av att man har tunga skador på supermålskytten Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Affelay och Uchida som alla förväntas missa första matchen. Lägg därtil att försäljningen av Lewis Holtby har lämnat ett stort tomrum efter sig…


Burak Yilmaz tystar Schalke!

Galatasaray har som sagt värvat in Wesley Sneijder och Didier Drogba under Januari och dessa spelarna lär stärka laget rejält, inte minst konkurrensmässigt! Får man inte spelare av den här typen så höjer sig hela laget. Man har även Burak Yilmaz i toppform då han öser in mål för sitt Galatasaray! Han ligger delad etta i Champions League skytteliga och han ligger tvåa i skytteligan hemma i Turkiet!

Jag tror Galatasaray tar sig vidare till kvartsfinal i Champions League då man möter ett skade -och krisdrabbat Schalke som inte visar någon form alls! Vi får 2.40 i dagens läge och oddset sänker sig nästan dagligen så passa på att hugga det medan det är såppas högt!