Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

V86 Tips

Här hittar du våra välanalyserade V86 tips.

V86-tips Solvalla 29/6

Veckans V86-omgång avgörs på Solvalla. Omgången innehåller en hel del mycket bra hästar och kvalitén på loppen är ganska bra. Visst, det finns också en del klara favoriter, men även en del öppna lopp och på V86 rensas det bra i kuponghögen även vid en liten skräll. Jag tror det kan bli bra betalt ikväll trots två jättefavoriter, varav jag försöker fälla den ena…

V86 Åmål 22/6

V86 är ett av de mest intressanta spelen ATG har lanserat de senaste åren. Visst, det är tungt med åtta lopp att lösa, men lyckas man med den uppgiften blir man oftast rikligt belönad.  Det behövs inte så stora överraskningar för att värdet ska skjuta iväg. Förra onsdagen på Vaggeryd blev det dock för svårt då ingen hade åtta rätt.

V86-tips Solvalla/Jägersro 4/2

Jackpott i kväll på V86 och det innebär ju alltid lite extra spänning. Det är Solvalla och Jägersro som delar på omgången i kväll och det är de banorna i Sverige (tillsammans med Kalmar) som lyckats klart bäst med underlaget och som det ser ut i skrivande stund blir det valfri balans på båda banorna.

V86-Tips Solvalla/Jägersro 17/12-14

Kvällens V86-Xpress omgång går på Solvalla och Jägersro. Omgången ser intressant ut och vi har två storfavoriter som jag tror vinner. V86-1 & V86-8 är väldigt öppna och där väljer jag att gardera med fler hästar.

V86-Tips Solvalla/Åby 10/12-14

Kvällens V86-Express går på Solvalla och Åby. Omgången är intressant och det finns ett par bra spikbud. Kvällens höjdpunkt hittar vi i den sista avdelningen där många fina fyraåringar gör upp. Sätter man åttan kan det bli ganska bra betalt tror jag. Det är dubbla open stretch på Åby som ni säker redan har koll på. Häng med och ta del av tipsen!

V86-Tips Solvalla/Åby 3/12-14

Värdar för kvällens V86-Express är Solvalla och Åby. Omgången ser intressant ut och jag tror utdelningen kan bli bra. Kvällens bästa singelstreck hittar jag i V86-7 medans det finns ett par kluriga lopp. Glöm inte att det finns dubbla open stretch på Åby! Häng med och ta del av tipsen!

V86-Tips Solvalla/Bergsåker 26/11-14

Det är onsdag och det betyder V86-Express. Solvalla och Bergsåker är banorna som vi får hålla koll på ikväll när det är jackpot. Omgången är bra, vi har många bra hästar och många storfavoriter som jag tror har bra chans.

V86-Tips Solvalla/Åby 19/11-14

Solvalla och Åby står som värdar för kvällens V86-Xpress. Omgången är bra och vi bjuds på många roliga och intressanta lopp, kryddan är att det är jackpot och 12 miljoner extra i potten. Glöm inte att det finns dubbla open stretch på Åby. Häng med och ta del av tipsen!

V86-Tips Solvalla/Bergsåker 5/11-14

Kvällens V86 går på Solvalla och Bergsåker. Det är nästan 7,8 miljoner extra i åttarättspotten. Banan på Bergsåker kan bli lite sämre idag pga vädret så det ska man tänka på. Omgången håller ganska så låg klass och höjdpunkten är duellen mellan 8 Riff Kronos och 3 D’One i sista avdelningen. Häng med!

V86-Tips Solvalla/Åby 29/10-14

Kvällens V86 delas av samma banor som förra veckan, Solvalla & Åby. Omgången är intressant och det kan skrälla på många håll. Tycker det inte är så lätt och hitta singelstreck men har hittat två som jag tror på. Den stora sportsliga höjdpunkten är naturligtvis Prix d’Amerique vinnaren Maharajah som gör comeback i sista avdelningen. Häng med och ta del av mina tips!