Just nu 2932 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Bjerke

Hej alla! Ber om ursäkt för de inställa tipsen förra veckan, men jag fick tillbringa lördagen på sjukhuset efter att ha satt in ett stålrör i handen. Handen är fortfarande inte i ordning så jag håller ner textmassan något idag då skrivandet inte funkar så bra.

V75-tipset inställt denna veckan

Travvänner, tyvärr får jag ställa in V75-tipset denna veckan pga sjukdom. Återkommer så fort jag är på benen igen. Tills dess, spela klokt! //Bylingen

V75-tips Eskilstuna 8/11

Hoppas det var några av er läsare som tog rygg på mig i går och därmed kunde hämta ut hela 37 000 kronor! Det var väl inte supernära sjuorna, men tipsformen är i topp och jag ska försöka förmedla mina tankar om dagens extra V75:a nedan. Jag är dock på resande fot och kommer därför att tvingas komprimera textmassan idag.

V75-tips 7/11 Eskilstuna

En dubbel V75-helg inleder vi idag med en mycket intressant omgång. Jag tycker mig ha funnit en lysande lösning på omgången med två roliga spikar och en handfull kanondrag som alla betalar bra. Väder och vind får, för årstiden, räknas som gynnsamma. Lite regn förväntas under tävlingarna, men inte mer är att man kan köra med valfri balans.

V75-tips Bergsåker 31/10

Hej igen och välkomna till ännu en jackpottomgång på världens bästa spel – V75! Idag far vi norrut och stannar i Sundsvall för att fördela en rejäl sudd med pengar. Jag kommer andra taktik dagen till ära och kommer att köra på hela tre spikar och mängder av skrällar runt dessa.

V75-tips Jägersro 24/10

V75-cirkusen drar söder ut idag och närmare bestämt till Jägersro i Malmö. Vi kryddar omgången lite med en Jackpot från förra veckans väl enkla omgång och känslan är att det kan bli bra pengar för den som lyckas idag. Vädret väl helt ok, men med tanke på årstiden så är det väl näst intill perfekta förutsättningar.

V75-tips Örebro 17/10

Örebro idag och min tanke är att satsa på de riktigt stora pengarna idag! Det är ett par stora favoriter idag och jag bara måste syna dessa. Örebros banan är lite knepig och underlaget passar långt ifrån alla hästar så jag är inne på att det blir stor utdelning idag! Spikarna: Jag slår bara ner en spik i brädan denna veckan och det är i första avdelningen.

V75-tips Åby 10/10

Dubbel Jackpot idag och en lysande chans att skapa trygghet i en, för dagen, orolig omvärld. Jag kommer har komponerat ett stabilt system till idag och det kommer att bli betydligt högre utdelning idag än förra veckan. Åby har som vanligt dubbla extra upploppsspår och det är viktigt att ha med i beräkningen. Väder och vind är bra och valfri balans gäller.

V75-tips Skellefteå 3/10

Det är jackpot på nytt denna vecka och vi drar norrut till Skellefteå. Tyvärr är det en riktigt trist omgång, som det tyvärr ofta är när det körs V75 långt norr ut. Underlaget är sämre än i söder och det är inte många stortränare som bemödar sig att åka alla milen – vilket är synd då travet behöver fler banor med fint trav.

V75-tips Solvalla 26/9 Jackpot

Kriteriehelg och åter tillbaka efter sjukdom. Jag ska försöka kompensera er läsare för det uteblivna tipsen förra veckan och det får bli med kanontips till denna jackpotlördag! Jag har vridit och vänt på omgången och det är ingen lätt sådan.