Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Årjäng 16/7

Värmlandstrav idag och en härlig dubbeljackpott följer upp förra veckans favoritparad. Dagens höjdare är naturligtvis Årjängs stora sprinterlopp där Elitloppsvinnaren Nuncio tar emot vinterns gigant i On Track Piraten. Väder och vind ser ut att hålla sig inom epitetet ”vanlig svensk sommar” och banan kommer att bli bra.

V75-tips Halmstad 9/7

Halmstads stortravsvecka avslutas med en finfin omgång V75. Efter en magnifik uppvisning av Uncle Lasse i Sprintermästarens final kommer det att bli svårt för dagens tävlande att matcha den insatsen. Jag går dock för de stora pengarna och efter att ha tapetserat veckans system så kan jag bara konstatera – det är lätt med trav, i alla fall innan loppen avgjorts…

V75-tips Eskilstuna 2/7

Finaldags i Eskilstuna dagen till ära. Finalerna kryddas extra av E3-finalerna och tävlingarna överlag är fina trots att det inte är någon Gulddivision. Att tänka på idag är att det förväntas mycket regn fram till eftermiddagen. Det är åtminstone en stor favorit som inte trivs med en slirig bana och jag bjuder på garderingsförslag för den som vill år de stora pengarna.

V75-tips Kalmar 26/6

Idag har etablissemanget lyckats skapa svåraste tänkbara omgången och det år frågan om hemmaplansfördelen med Kalmar har någon verkan. Jag har dock valt att lägga hela förmiddagen på stallbacken för att ge er det matnyttigaste och senaste det bara går. Detta gör jag på bekostnad av textmängden vi får se om det är rätt medicin…

V75-tips 18/6 Boden

Idag gott folk tycker jag mig funnit en lösning på V75-problemet som känns mycket, mycket bra. Omgången är mycket spelvärd och kombinationen med norrlandstrav och V75 blir extra intressant idag – jag tänker såhär: Kombinationen med många överskattade norrlandshästar som möter tuffare gäster skapar ett stort spelvärde om man kan läsa igenom korrelationerna.

V75-tips Östersund 11/6

Då drar vi norrut för en trevlig omgång av V75 – både spelmässigt och sportsligt. Med två veckor sedan det var Elitloppshelg har många hästar återhämtat sig och kommer laddade för nya toppinsatser. I omgångens topplopp, Jämtlands stora pris, dyker några av Elitloppsdeltagarna upp på nytt och utmanas av de som inte fick vara med.

Extra V75-tips Solvalla 29/5

Igår var det Jorma Kontio som stod emellan mig och fina pengar. Mitt spikdrag, Wasa Warrior, var precis så bra som jag trodde och såg ut att gå mot en säker seger från dödens då han plötsligt hoppade. Även min andra spik i Al´s Winnermede lyckades Jorma krångla till det med och körde för sen vilket resulterade i en knapp förlust.

V75-tips Solvalla 28/5

Då gott folk – Elitloppshelgen är äntligen här! Årets höjdpunkt tar sin början idag med en mycket intressant omgång V75. Det är i stort sett bara Stoeliten som ter sig något rumphuggen då flera strykningar gjort loppet ihåligt.

V75-tips Gävle 21/5

Efter förra veckans ”nära skjuter ingen hare” brinner jag av revanschlusta. Jag missade On Track Piraten (favoriten) och därmed 50 lök vilket har grämt mig en hel del vill jag lova. Det fina är dock att lördagarna kommer igen och därmed nya chanser till miljoner på V75. Idag drar vi till Gävle, en av Svea rikes snabbaste banor.

V75-tips Åby 14/5

48 miljoner till en ensam vinnare idag – sug på den en stund. Som grädde på moset körs även finfina lopp runt om och förutom direktkval till Elitloppet i Guld så avgörs även Kungen och Drottningens pokallopp.