Just nu 2759 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Solvalla 28/3

V75-finaler, fint väder OCH Jackpot, det är lite julaftonskänsla i magen på mig idag. Storloppssäsongen smyger igång dessutom med första uttagningen till Olympiatravet och det betyder att snart, snart kommer alla kanoner ut och livet är underbart! Förutsättningarna i dag kan nog inte blir så mycket bättre för årstiden.

V75-tips Momarken 21/3

Denna veckan går resan till Norge och Momarkens travbana. Denna årligen återkommande omgång utmålas nästan alltid till en unionskamp mellan Sverige och Norge. De senaste åren har det dock slutat med svenskt segertåg och det har märkts en tydlig skillnad på kvalitet mellan Norsk och Svensk travsport.

V75-tips Eskilstuna 14/3

Finfint trav bjuds det på idag från Eskilstuna. Vädergudarna har verkligen prioriterat Svea rike denna helg och travet får sin del. Det är en spelvärd omgång där förutsättningarna är goda för både toppsport och stora pengar!

V75-tips Bergsåker 7/3

Då är jag tillbaka efter att ha hälsat på Hades i helvetets kranskommun – Influensa City. Den enda fördelen med status sjuk är att man kan ligga och läsa trav mellan febertopparna och det är vad jag orkat med. Bergsåker och dubbel jackpott gäller idag – det blev som jag skrev sist – en riktig favoritomgång på Valla i söndags.

V75-tips Solvalla 1/3

Så grep den tag i mig när jag trodde jag klarat mig – influensan. Jag skriver nu detta korta inlägg i dimmorna av dubbla alvedon och feberdelirium – så nu har jag verkligen något att skylla på om det skulle gå åt skogen! Valfri balans gäller idag och som det ser ut är det läge för en ”flerbong” då favoriterna ser mycket starka ut!

V75-tips Halmstad 28/2

De duggar tätt nu – Jackpottarna! Idag är det dags igen och till skillnad mot senast är det en riktigt svår omgång. Tävlingarna avgörs på Halmstad som för dagen har en finfin bana och det kommer inte att gå att skylla på vädret. Valfri balans gäller.

V75-tips Gävle 21/2

Då var det dags igen – Jackpott och ny chans till ett framtida liv med bara rysk kaviar och champagne! Idag är det Gävle som huserar tävlingarna och jag har spänt bågen rejält – REJÄLT! Taktiken som jag fnulat på hela veckan baseras på en tuff spik och mantrat att alla stora favoriter ska fällas! Banan ser ut att bli fin trots alla olyckskorpars kraxande i veckan om dåliga förutsä

V75-tips Kalmar 14/2

Hej vänner! Hemmaplan idag och jag har verkligen utnyttjat alla kontakter jag har för att ge er så mycket matnyttigt det bara går inför denna jackpottlördag på Kalmar. Jag har ett mycket tufft komponerat systemförslag idag och jag spelar för de stora pengarna! Banan är för årstiden mycket bra och valfri balans gäller!

V75-tips Solvalla

Jackpot med 48 millar till en snuskigt rik ensam vinnare – trav är underbart! Trevligt även att Solvalla står för värdskapet då man haft sin bana i kanonskick över hela vintern. Valfri balans som det ser ut och det gynnar mig! Jag ska fälla ett par stora elefanter idag och siktar på de stora pengarna.

V75-Tips Axevalla 31/1-15

Axevalla står som värd för veckans V75 och vi får se en trevlig omgång. Det är jackpot och 30 milijoner väntar på en ensam vinnare. Man ska tänka på att Axevalla har ett väldigt långt upplopp och det är många som får mjölksyra sista femtio metrarna och då kan det skrälla till ordentligt. Tror att det blir barfotaförbud idag men håll koll på informationen gällande det.