Just nu 2349 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Solänget

Det bär norr ut idag och närmare bestämt till Solänget i Västernorrland. Det är en fin liten bana som brukar kunna representera mycket fina förutsättningar när de arrangerar rikstrav. Vädret verkar inte kunna bli så mycket bättre så här i hösttider och efter samtal med banpersonalen så kan jag konstatera att det kommer att köras trav på en optimalt förberedd bana!

V75-tips Färjestad 13/9

Unionskamp mellan moder Svea och lusekoftorna från väst väntar idag, ett uppskattat inslag som lockar många norrmän att bidra till en större pott. Som lök på laxen är det även dubbel jackpott efter förra helgens favoritparad och det surras lite om att en ensam vinnare kan ta hela 60 miljoner till banken! Vädret ser ut att bli bra och banan är i toppskick – valfri balans således.

V75-tips Jägersro 7/9

Att få sex rätt igår var nog svårare än att få sju och för den som bara gillar spelet V75 så var det ingen omgång som går till historien. För oss som uppskattar sporten fanns det dock ett par prestationer som jag tycker var smaskiga.

V75-tips Jägersro 6/9

Derbyhelg med dubbla omgångar av världens bästa spel – V75! Som om inte det är nog så inleds lördagen dessutom med jackpott och en möjlighet för en ensam vinnare att knipa sisådär 43 miljoner för egen del! Jag har lagt ner min själ i helgens omgångar och kommer att servera er två rykande analyser – en för lördag och en för söndag! Jag börjar logiskt nog med dagens omgång

V75-tips Bergsåker 30/8

Jackpot-dags på Bergsåker idag och chans på ett fortsatt liv i överflöd för den som träffar rätt! Jag har vridit och vänt på loppen och kommit fram till en, i mitt tycke, perfekt lösning till mycket pengar! Sportmässigt är omgången nästan lika lockande som de extra vinstpengarna.

V75-tips Romme 23/8

Romme och Jackpot gäller för dagen och den som lyckas bli ensam vinnare kan se fram emot en trevlig kommande lågkonjuntur framöver med ett överflöd på kontot. Denna veckan blir texten kort på grund mitt ordinarie jobb, men jag ska göra mitt yttersta för att vara er behjälpliga i er jakt på rikedom och här följer mina tankar.

V75-tips Solvalla 20/8

Solvalla matchar Jägersros upplägg med topptrav på kvällstid mitt i veckan.

V75-tips Åby 16/8

Finaldags på V75 och Åbys stora pris! Den som älskar trav älskar dagar som denna. Topplopp rakt igenom hög prestige och mycket pengar – kan det bli bättre, när jag dessutom fick en bra utdelning förra veckan att vända här. Jag var ett huvud ifrån full pott och spelformen är på topp! Spelmässigt är det annars dagar som denna som gör att vi analytiker får gråa hår.

V75-tips Dannero 9/8

Idag drar V75 norrut till Dannero utanför Kramfors, en fin liten bana med charmig lantlig stil. Precis som vanligt så ser det ut att bli kanonväder och förutsättningarna blir kanon. Dagens höjdpunkt finner vi i Kallblodskriteriumet med hela 600 000 i förstapris. Tyvärr ser det ut att bli Norge för hela slanten, men rent spelmässigt är det enkelt!

V75-tips Rättvik 2/8

Sommarvärmen håller i sig och så även tempot och högtrycket i travsverige. Efter stortävlingarna i Malmö i tisdags är det nu Rättvis som kör sitt sommartrav. I mina ögon är det dock bara en V65-omgång då B.B.