Just nu 2730 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Solvalla 1/3

Så grep den tag i mig när jag trodde jag klarat mig – influensan. Jag skriver nu detta korta inlägg i dimmorna av dubbla alvedon och feberdelirium – så nu har jag verkligen något att skylla på om det skulle gå åt skogen! Valfri balans gäller idag och som det ser ut är det läge för en ”flerbong” då favoriterna ser mycket starka ut!

V75-tips Halmstad 28/2

De duggar tätt nu – Jackpottarna! Idag är det dags igen och till skillnad mot senast är det en riktigt svår omgång. Tävlingarna avgörs på Halmstad som för dagen har en finfin bana och det kommer inte att gå att skylla på vädret. Valfri balans gäller.

V75-tips Gävle 21/2

Då var det dags igen – Jackpott och ny chans till ett framtida liv med bara rysk kaviar och champagne! Idag är det Gävle som huserar tävlingarna och jag har spänt bågen rejält – REJÄLT! Taktiken som jag fnulat på hela veckan baseras på en tuff spik och mantrat att alla stora favoriter ska fällas! Banan ser ut att bli fin trots alla olyckskorpars kraxande i veckan om dåliga förutsä

V75-tips Kalmar 14/2

Hej vänner! Hemmaplan idag och jag har verkligen utnyttjat alla kontakter jag har för att ge er så mycket matnyttigt det bara går inför denna jackpottlördag på Kalmar. Jag har ett mycket tufft komponerat systemförslag idag och jag spelar för de stora pengarna! Banan är för årstiden mycket bra och valfri balans gäller!

V75-tips Solvalla

Jackpot med 48 millar till en snuskigt rik ensam vinnare – trav är underbart! Trevligt även att Solvalla står för värdskapet då man haft sin bana i kanonskick över hela vintern. Valfri balans som det ser ut och det gynnar mig! Jag ska fälla ett par stora elefanter idag och siktar på de stora pengarna.

V75-Tips Axevalla 31/1-15

Axevalla står som värd för veckans V75 och vi får se en trevlig omgång. Det är jackpot och 30 milijoner väntar på en ensam vinnare. Man ska tänka på att Axevalla har ett väldigt långt upplopp och det är många som får mjölksyra sista femtio metrarna och då kan det skrälla till ordentligt. Tror att det blir barfotaförbud idag men håll koll på informationen gällande det.

V75-tips Solvalla 25/1

Det slutade på fem rätt igår. Två andrapris i de två avslutande omgångarna gör ingen lycklig och då är det extra skönt att få en nu chans redan dagen efter.

V75-tips Bergsåker 24/1

Hej och välkomna till en travhelg som heter duga.

V75-tips Åby 17/1

Åbytipsen idag skriver jag i farten då jag är på resande fot. Jag har dock haft mycket restid i veckan och det är lika med mycket analystid! Jag kommer dock att tvingas hålla ner textmassan idag då jag har mycket begränsad tid vid datorn, men känslan är mycket god och det kan bli bra pengar idag. Tänk på barfotaförbudet och open stretch.

V75-tips Romme 10/1

I dag blir det besvärligt för både tävlande och för oss tippare. Lagom till start förväntas det börja snöa ymnigt och det blir svårsprunget och balansen ser i skrivande stund ut att bli skor med grepp. För barfotadansande primadonnor innebär det godnatt och även för de större kamelerna som riskerar att ”gräva” ner sig i snömodden.