Just nu 2793 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Örebro 2/5

Äntligen är det Maj och sommartravet tar över från de mörkare och kallare tiderna. Tyvärr så har väl inte dagens tävlingar på Örebro haft någon direkt tur med vädret, men lite regn dör ingen av och banan kommer att hålla bra trots allt. Tävlingarna idag präglas främst av Örebro Intn´l som i år samlat ett ruggigt bra startfält.

V75-tips Åby 25/4

Toppentrav med Olympiatravsfinal och dubbeljackpot på Åby – kan det så bli bättre? När det dessutom är jämna lopp höjer sig förhoppningarna om en fet utdelning betydligt. Dubbla innerspår är det som vanligt på Åby Jag har lagt ner min själ i veckans omgång och känslan är på topp – häng med.

V75-tips Mantorp 18/4

Då var det dags att ta sig an en Jackpot idag, denna gången på Mantorp. Förutsättningarna har ändrats markant under veckan med flera strykningar som gjort att jag fått börja om flera gånger. Nu har jag dock funnit en bra väg där jag varvar till par sunda spikar med några riktiga susare. Banan ser ut att bli perfekt och valfri balans är det som gäller.

V75-tips Jägersro 11/4

Då var det äntligen lördag igen och nya chanser till finfina penningar bjuds idag från ett Jägersro i vårsol. Omgången kryddas av en jackpott, men ”experterna” är oroliga då det är många favoriter med risk för låg utdelning. Jag tycker dock att många favoriter ser mycket tveksamma ut – inte på kapacitet eller kunnande, men av andra orsaker.

V75-tips Romme 5/4

Efter en minst sagt usel start på denna travhelg i Fredags får jag en chans till upprättelse idag då V75 körs på Romme. Jag försökte sticka ut en del i Fredags, men det blev en ganska lam omgång och då är risken stor att ett system som mitt får mycket stryk.

V75-tips Färjestad 3/4

Glad påsk alla läsare och välkomna en späckad travhelg. Mönstret är brutet och under denna långhelg körs det V75 fredag och söndag! Dagens tips skrivs från bilen på väg till släkten så det blir lite annorlunda arbetsmiljö för min del. Det vankas dock fint väder och valfri balans gäller.

V75-tips Solvalla 28/3

V75-finaler, fint väder OCH Jackpot, det är lite julaftonskänsla i magen på mig idag. Storloppssäsongen smyger igång dessutom med första uttagningen till Olympiatravet och det betyder att snart, snart kommer alla kanoner ut och livet är underbart! Förutsättningarna i dag kan nog inte blir så mycket bättre för årstiden.

V75-tips Momarken 21/3

Denna veckan går resan till Norge och Momarkens travbana. Denna årligen återkommande omgång utmålas nästan alltid till en unionskamp mellan Sverige och Norge. De senaste åren har det dock slutat med svenskt segertåg och det har märkts en tydlig skillnad på kvalitet mellan Norsk och Svensk travsport.

V75-tips Eskilstuna 14/3

Finfint trav bjuds det på idag från Eskilstuna. Vädergudarna har verkligen prioriterat Svea rike denna helg och travet får sin del. Det är en spelvärd omgång där förutsättningarna är goda för både toppsport och stora pengar!

V75-tips Bergsåker 7/3

Då är jag tillbaka efter att ha hälsat på Hades i helvetets kranskommun – Influensa City. Den enda fördelen med status sjuk är att man kan ligga och läsa trav mellan febertopparna och det är vad jag orkat med. Bergsåker och dubbel jackpott gäller idag – det blev som jag skrev sist – en riktig favoritomgång på Valla i söndags.