Just nu 2812 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Gävle 23/5

Idag är det lite dagen före dagen lite dåligt liknat, men sista V75-omgången innan Elitloppet är alltid lite extra. Förutom att den sista direktplatsen till just Elitloppet ska fördelas så kryddas omgången med en jackpott och 44 millar till en ensam vinnare! Det är Gävle som gäller idag och det är en av landets snabbaste banor.

V75-tips Åby 16/5

Idag är det en förträfflig travdag på Åby med Drottningens och Kungens pokallopp. Ovanpå det delas det även ut en Elitloppsbiljett till segraren i Gulddivisionen och det kommer att bli åka av i loppen.

V75-tips Charlottenlund 11/5

Sex rätt igår och även om det inte var den svåraste raden så är ändå känslan jag tar med av det godare slaget. Idag är det V75 utomlands som gäller. Copenhagen Cup avgörs på Lunden och som vanligt har denna travdag samlat till en rad fina lopp. Banan ser ut att bli fin, trots regn, och det är valfri balans som gäller.

V75-tips Umåker 9/5

En underbar travhelg stundar nu. Först drar vi norrut och försöker knäcka jackpottkoden på Umåkers V75-omgång, för att i morgon åka söker ut och över sundet till Köpenhamn där Danskarnas ”Elitloppshelg” går av stapeln.

V75-tips Örebro 2/5

Äntligen är det Maj och sommartravet tar över från de mörkare och kallare tiderna. Tyvärr så har väl inte dagens tävlingar på Örebro haft någon direkt tur med vädret, men lite regn dör ingen av och banan kommer att hålla bra trots allt. Tävlingarna idag präglas främst av Örebro Intn´l som i år samlat ett ruggigt bra startfält.

V75-tips Åby 25/4

Toppentrav med Olympiatravsfinal och dubbeljackpot på Åby – kan det så bli bättre? När det dessutom är jämna lopp höjer sig förhoppningarna om en fet utdelning betydligt. Dubbla innerspår är det som vanligt på Åby Jag har lagt ner min själ i veckans omgång och känslan är på topp – häng med.

V75-tips Mantorp 18/4

Då var det dags att ta sig an en Jackpot idag, denna gången på Mantorp. Förutsättningarna har ändrats markant under veckan med flera strykningar som gjort att jag fått börja om flera gånger. Nu har jag dock funnit en bra väg där jag varvar till par sunda spikar med några riktiga susare. Banan ser ut att bli perfekt och valfri balans är det som gäller.

V75-tips Jägersro 11/4

Då var det äntligen lördag igen och nya chanser till finfina penningar bjuds idag från ett Jägersro i vårsol. Omgången kryddas av en jackpott, men ”experterna” är oroliga då det är många favoriter med risk för låg utdelning. Jag tycker dock att många favoriter ser mycket tveksamma ut – inte på kapacitet eller kunnande, men av andra orsaker.

V75-tips Romme 5/4

Efter en minst sagt usel start på denna travhelg i Fredags får jag en chans till upprättelse idag då V75 körs på Romme. Jag försökte sticka ut en del i Fredags, men det blev en ganska lam omgång och då är risken stor att ett system som mitt får mycket stryk.

V75-tips Färjestad 3/4

Glad påsk alla läsare och välkomna en späckad travhelg. Mönstret är brutet och under denna långhelg körs det V75 fredag och söndag! Dagens tips skrivs från bilen på väg till släkten så det blir lite annorlunda arbetsmiljö för min del. Det vankas dock fint väder och valfri balans gäller.