Just nu 2866 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Bergsåker 29/8

Välkomna till ännu en lördag med härliga chanser till ett liv i överflöd. Veckans omgång är dock lite favoritbetonad och det kan bli svårt att nå några extrema pengar. I mina ögon finns fyra stora favoriter som alla startar med goda vinstchanser, vinner samtliga blir det nog knappt pengarna tillbaka, men jag garderar två av dem och spelar som vanligt för stora pengar…

V75-tips Gävle 22/8

Efter två raka V75:or satta, blev det i Onsdags ett magplask, och nu står jag åter med båda fötterna på jorden efter att ett tag svävat på moln.

V75-tips Solvalla 19/8 EXTRA

Ett skyfall som inte var inräknat förstörde lördagens tips för min del. Nu blir det till att ta nya tag med en extra V75-omgång mitt i veckan istället. Det är inte någon dålig omgång heller utan topplopp med Jubileumspokalen för de bästa 5-åringarna och Ahlsells legendlopp som lök på laxen. Idag ska det INTE regna och valfri balans är det som gäller.

V75-tips Åby 15/8

Två raka omgångar med sju rätt på V75 är inte fy skam och toppform således från min sida. Tyvärr har utdelningen inte varit så bra som jag hoppats och jag får idag ta sikte på den jackpott som bjuds på Åby. Som grädde på moset är det Åbys stora pris med heat-lopp som avdelning ett och fem med omvänd startspårsordning.

V75-tips Dannero 8/8

Från ett tält på Öland kommer denna omgångens funderingar gällande V75. Jag kommer att delge mina tips i kortare version med tanke på det. Omgången ser dock mycket spelvärd ut i mina ögon och jag tror på fina pengar för den som prickar rätt! Vädret blir kanon och alla förutsättningar för bra tävlingar ligger framdukat.

V75-tips Rättvik 1/8

Det är idag avslutning på Sommartravet och Rättvik håller i dramat. Fina lopp är det, men det luktar lite favoritparad – tyvärr. Jag gör dock ett försök att skaka ett par av favoriterna med förhoppning om lite mer än kaffepengar. Fina förutsättningar är det i alla fall och valfri balans utlovas från banmästaren.

V75-tips Hagmyren 25/7

Från ett regntungt söder riktar vi idag blickarna uppåt mot de norra delarna av landet och V75-omgången på Hagmyren. Det är en fin omgång med många bra lopp och jag har satt på mig fällafavoriternahatten som jag tycker passar utmärkt idag. Lyckas min taktik idag blir jag rik (och ni som tar rygg) – häng med!

V75-tips Axevalla 19/7

Efter att ha misslyckats rätt markant med gårdagens V75:a är det extra skönt att redan dagen efter få chansen till upprättelse. Jag kommer dock att kort presentera tipsen idag pga jobb, men som vanligt är allt underbyggt värre!

V75-tips Axevalla 18/7

Axevalla kör trav i dagarna tre denna varav två omgångar med V75 denna helg. Det är topptrav från morgon till kväll och bor ni nära rekommenderas ett besök på banan.

V75-tips Årjäng 11/7

En kanonomgång går av stapeln idag på Årjängs travbana. Det är lika spelvärt som välbesökt av goda travare och det ser ut att bli en kanondag för oss travälskare. Jag kommer att spika två hästar som jag tycker har bäst form i förhållande till sina motståndare och kommer även att försöka fälla några allt för stora favoriter.