Just nu 2436 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Solvalla 19/10

Idag ska jag försöka ta revansch på gårdagen som blev en klassisk ”inget gick som jag tänkt”! Breeders Crown för ungdomarna hela vägen runt och jag ska försöka guida igenom loppen! Vädret är helt ok och banan ser ut att bli bra.

V75-tips Örebro 18/10

Hej! Dags för en helg med dubbla V75-omgångar och vi börjar med att besöka Örebro för den vanliga lördagstävlingen. Jag har två mycket tuffa, men troliga spikar, som ska ge mig en rejäl sudd i plånboken och för er som är sugna på lite extra lyx i vardagen så är det bara att ta rygg.

V75-tips Åby 11/10

Dagen till ära körs Svenskt mästerskap för både ston och hingstar inbakat i V75-omgången, en omgång som jag tycker ser riktigt kul ut spelmässigt.

V75-tips Hagmyren 4/10

Det är jackpott som gäller i morgon och Hagmyren som håller i tillställningen. Som det ser ut är det en spelmässigt knivig omgång och det kan verkligen bli pengar här! På grund av resa så publicerar jag tipsen redan i kväll och i en kort version. Som vanligt innebär det tipsen är lika genomarbetade som vanligt, men kortare i text.

Extra V75-tips Solvalla 28/9

Efter stolpe ut igår och en ond stortå (efter ett lätt vredesutbrott) känns det skönt att få en ny chans redan dagen efter! Jag hoppas det var några som hade lite mer flyt än jag, men att ni fick med mina drag i Fleetfoot Hanover och Speed Delicious! Kriteriefinaler idag och fina tävlingar runt om! Bra väder utlovas på nytt så valfri balans gäller!

V75-tips Solvalla 27/9

Dubbla V75-omgångar från Solvalla livar upp helgen rejält och som om inte det det var nog så kryddas spelet med kanonsport i form av Kriteriet under Söndagen. Jag inleder dock med att försöka läggar vantarna på jackpotten idag genom att ha två mycket roliga spikförslag ingen av dem är i närheten av att vara favoriter!

V75-tips Solänget

Det bär norr ut idag och närmare bestämt till Solänget i Västernorrland. Det är en fin liten bana som brukar kunna representera mycket fina förutsättningar när de arrangerar rikstrav. Vädret verkar inte kunna bli så mycket bättre så här i hösttider och efter samtal med banpersonalen så kan jag konstatera att det kommer att köras trav på en optimalt förberedd bana!

V75-tips Färjestad 13/9

Unionskamp mellan moder Svea och lusekoftorna från väst väntar idag, ett uppskattat inslag som lockar många norrmän att bidra till en större pott. Som lök på laxen är det även dubbel jackpott efter förra helgens favoritparad och det surras lite om att en ensam vinnare kan ta hela 60 miljoner till banken! Vädret ser ut att bli bra och banan är i toppskick – valfri balans således.

V75-tips Jägersro 7/9

Att få sex rätt igår var nog svårare än att få sju och för den som bara gillar spelet V75 så var det ingen omgång som går till historien. För oss som uppskattar sporten fanns det dock ett par prestationer som jag tycker var smaskiga.

V75-tips Jägersro 6/9

Derbyhelg med dubbla omgångar av världens bästa spel – V75! Som om inte det är nog så inleds lördagen dessutom med jackpott och en möjlighet för en ensam vinnare att knipa sisådär 43 miljoner för egen del! Jag har lagt ner min själ i helgens omgångar och kommer att servera er två rykande analyser – en för lördag och en för söndag! Jag börjar logiskt nog med dagens omgång