Just nu 2889 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Skellefteå 3/10

Det är jackpot på nytt denna vecka och vi drar norrut till Skellefteå. Tyvärr är det en riktigt trist omgång, som det tyvärr ofta är när det körs V75 långt norr ut. Underlaget är sämre än i söder och det är inte många stortränare som bemödar sig att åka alla milen – vilket är synd då travet behöver fler banor med fint trav.

V75-tips Solvalla 26/9 Jackpot

Kriteriehelg och åter tillbaka efter sjukdom. Jag ska försöka kompensera er läsare för det uteblivna tipsen förra veckan och det får bli med kanontips till denna jackpotlördag! Jag har vridit och vänt på omgången och det är ingen lätt sådan.

V75-tips Färjestad uteblir

På grund av sjukdom tvingas dagens tips att ställas in. Tipsen är åter nästa vecka! /Bylingen

Extra V75-tips Jägersro 6/9

Igår var det godnatt när mina spikar gjorde allt de inte var tänkt att de skulle. Mc Steamy kördes inte ens för seger och Untersteiner lallade bort loppet genom att bara köra för andrapriset. För Tobaccos del var det anmält barfota och stod så ända fram till start då stallet vaknade och meddelade att det blir skor trots allt.

V75-tips Jägersro 5/9

Derbyhelg i Malmö, en klassisk travresa för min del och jag ligger nu på mitt hotellrum och går igenom allt jag kan innan jag ska ut och hämta in det sista på banan. Det är en klurig omgång idag och det kommer att bli stora pengar för den som lyckas.

V75-tips Bergsåker 29/8

Välkomna till ännu en lördag med härliga chanser till ett liv i överflöd. Veckans omgång är dock lite favoritbetonad och det kan bli svårt att nå några extrema pengar. I mina ögon finns fyra stora favoriter som alla startar med goda vinstchanser, vinner samtliga blir det nog knappt pengarna tillbaka, men jag garderar två av dem och spelar som vanligt för stora pengar…

V75-tips Gävle 22/8

Efter två raka V75:or satta, blev det i Onsdags ett magplask, och nu står jag åter med båda fötterna på jorden efter att ett tag svävat på moln.

V75-tips Solvalla 19/8 EXTRA

Ett skyfall som inte var inräknat förstörde lördagens tips för min del. Nu blir det till att ta nya tag med en extra V75-omgång mitt i veckan istället. Det är inte någon dålig omgång heller utan topplopp med Jubileumspokalen för de bästa 5-åringarna och Ahlsells legendlopp som lök på laxen. Idag ska det INTE regna och valfri balans är det som gäller.

V75-tips Åby 15/8

Två raka omgångar med sju rätt på V75 är inte fy skam och toppform således från min sida. Tyvärr har utdelningen inte varit så bra som jag hoppats och jag får idag ta sikte på den jackpott som bjuds på Åby. Som grädde på moset är det Åbys stora pris med heat-lopp som avdelning ett och fem med omvänd startspårsordning.

V75-tips Dannero 8/8

Från ett tält på Öland kommer denna omgångens funderingar gällande V75. Jag kommer att delge mina tips i kortare version med tanke på det. Omgången ser dock mycket spelvärd ut i mina ögon och jag tror på fina pengar för den som prickar rätt! Vädret blir kanon och alla förutsättningar för bra tävlingar ligger framdukat.