Just nu 3020 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Gävle 21/5

Efter förra veckans ”nära skjuter ingen hare” brinner jag av revanschlusta. Jag missade On Track Piraten (favoriten) och därmed 50 lök vilket har grämt mig en hel del vill jag lova. Det fina är dock att lördagarna kommer igen och därmed nya chanser till miljoner på V75. Idag drar vi till Gävle, en av Svea rikes snabbaste banor.

V75-tips Åby 14/5

48 miljoner till en ensam vinnare idag – sug på den en stund. Som grädde på moset körs även finfina lopp runt om och förutom direktkval till Elitloppet i Guld så avgörs även Kungen och Drottningens pokallopp.

V75-tips Örebro 7/5

Nu märker vi att det är början på travets högsäsong när stjärna efter stjärna dammas av efter vintervilan. Idag dyker ingen mindre än elitloppsvinnaren Magic Tonight upp i guld och i långloppet ser vi världsrekordhållaren Mellby Viking genrepa inför Harper Hanovers – trav är underbart! Vädret ser ut att bli kanon och inga mörka moln förväntas.

V75-tips Åby 30/4

Det ser ut att bli en mycket blöt dag i Göteborg idag. Inte ens Olympiatravsfinaler och jackpott kan styra väder och vind vilket vi kommer att bli varse. Förutsättningarna är dock lika för alla och för oss spelare är det den som lagt ner mest kraft på sina analyser som kommer att gå segrande, och förhoppningsvis betydligt rikare, ur dagen.

V75-tips 23/4 Umåker

Det är vår i luften även i Norr och det ska vi ta till oss inför dagens V75:a från Umeå. Det är kallt på nätterna, men fint på dagarna och tjälen har gått ur marken och det kommer att bli en fin bana enligt banmästaren. Flera mycket intressanta hästar luftas idag, allt som steg i matchningen mot sommarens storlopp.

V75-tips uteblir 16/4

Tyvärr har jag sent i kväll blivit beordrad in på jobbet tidigt i morgon bitti. Det gör att jag inte kan erbjuda några tips på V75 i morgon. Jag återkommer laddad till tänderna nästa vecka istället. Lycka till trots allt / B

V75-tips Axevalla 9/4

Spikarna svek mig förra veckan och det grämer mig lite då båda gjorde strålande lopp, men hade otur med löpningen. Som väl var så var det inte ett framtida liv i överflöd som jag gick bet på så jag tar med mig den i övrigt fina spelformen till dagens omgång i stället.

V75-tips Solvalla 2/4

Välkomna till en härlig travdag med finfina finaler som körs på huvudstadsbanan Solvalla. Det är, förutom mycket jämna och fina lopp överlag, även första uttagningsloppet till Olympiatravet och det blir extra kul idag då favoriterna dragit sämre spår. Banan ser ut att vara i mycket bra skick och valfri balans är en självklarhet.

V75-tips Romme 27/3

Skönt med en ny chans direkt efter en minst sagt katastrofal omgång i fredags. Jag föll på min egen information om att Färjestads banan skulle kunna vara opassande för vissa och det visade sig att det var framförallt hästen jag spikade som missgynnades mest… Jag har i alla fall bannat mig färdigt och istället tagit ett strypgrepp på dagens omgång från Romme.

V75-tips Extra 25/3 Färjestad

Då var det dags för lite extraunderhållning som brukligt när det vankas storhelg. Långfredagen blir mindre lång i år då Färjestad anordnar en mycket svårtippad V75-omgång. Jag har dock vässat pennan hela veckan och tror mig hittat lösningen på alla svårigheter.