Just nu 2969 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Jägersro 6/2

En riktigt trevlig V75-omgång gå i dag av stapeln i Malmö och närmare bestämt då Jägersro.

V75-tips Bergsåker 30/1

Vintern har släppt lite av sitt grepp för stunden och det är inte tal om annat än en hård, men lätt bana som möter de aktiva på Bergsåker idag. Jag har talat med banmästaren och han säger att trots mildvädret så är det ett måste med brodd, åtminstone bak.

V75-tips Axevalla 23/1

Då kör vi en ny omgång V75 och med det en ny chans till ett framtida liv i lyx. Det som möter de aktiva idag är en vintrig hårt bana som kräver minst hakar bak för att få fästa. Blir det nederbörd kan det bli tal om hakar runt om och det kan bli jobbigt för många hästar.

V75-tips Gävle 16/1

Nu har vintern tagit ett järngrepp om landet. 20 minusgrader till dagens tävlingar på Gävle ger klara förutsättningar för de tävlande – brodd runt om och inga lätta aludojjor för de som inte gillar skor! Tyvärr ser de största favoriterna mycket starka ut och det kan bli svårt att pressa ur många miljoner av dagens rad.

V75-tips Åby 9/1

Åby bjuder till fint vintertrav en dag som denna och för en gångs skull så verkar det som att vi får lite extra att tänka på vad gäller banan. Inte bara att det är dubbla extra innerspår på Åby utan att det nu verkar komma snö på en några grader kall bana.

V75-tips Romme 2/1

Gott nytt år på er! Hoppas julen och alla helger gjort er gott och att kanske några av er även lyckats utnyttja någon av alla V75-chanserna som presenteras senaste veckan.

V75-tips Uppesittarkväll Bergsäker 23/12

Mellan griljering av skinkan, inslagning av paket och all annan julångest kommer här några korta tankar om kvällens V75-omgång från Bergsåker. Fina bana är det i Sundsvall, men svårlöst som katten för oss spelare. I mina ögon gäller det då att vara tuff för att vinna och jag tänker så här:

V75-tips Mantorp 19/12

Hej! Mantorp är det som gäller idag och det är en kul V75-omgång som ser ut att kunna betala bra med stålar om man slipar rätt med raden. Jag kommer att spela med tre spikar idag och målar på ordentligt i ett par öppna lopp i hopp om storskräll. Banan håller sig fin trots årstiden, men barfotaförbudet gäller du som bekant fortfarande.

V75-tips Åby 12/12

Julen närmar sig och med det de stora utgifterna. Lägligt är det idag dubbel jackpott på världens bästa spel och det är väl bara att sätta en sjua och klapparna är i hamn, eller… Åby är det som gäller när pengarna ska delas ut. Det är som vanligt extra innerspår på upploppet så svårigheterna med att vinna bakifrån gäller som vanligt.

V75-tips Romme 5/12

Då vänner är det dags att dryga ut julklappskassan när V75 flyttar norrut. Romme är värd idag och det ser ut att kunna bli en rätt knepig bana vilket vi måste ta i beräkningen. Lägg därtill det stående barfotaförbudet, som gäller från månadsskiftet, och det blir många parametrar att ta hänsyn till.