Just nu 2624 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Solvalla 25/1

Det slutade på fem rätt igår. Två andrapris i de två avslutande omgångarna gör ingen lycklig och då är det extra skönt att få en nu chans redan dagen efter.

V75-tips Bergsåker 24/1

Hej och välkomna till en travhelg som heter duga.

V75-tips Åby 17/1

Åbytipsen idag skriver jag i farten då jag är på resande fot. Jag har dock haft mycket restid i veckan och det är lika med mycket analystid! Jag kommer dock att tvingas hålla ner textmassan idag då jag har mycket begränsad tid vid datorn, men känslan är mycket god och det kan bli bra pengar idag. Tänk på barfotaförbudet och open stretch.

V75-tips Romme 10/1

I dag blir det besvärligt för både tävlande och för oss tippare. Lagom till start förväntas det börja snöa ymnigt och det blir svårsprunget och balansen ser i skrivande stund ut att bli skor med grepp. För barfotadansande primadonnor innebär det godnatt och även för de större kamelerna som riskerar att ”gräva” ner sig i snömodden.

V75-tips Jägersro 3/1

Så var vi tillbaka i gängse ordning på nytt efter mängder av V75-omgångar utspridda mellan helgdagarna. Nu är det ordning på torpet med en hederlig V75-lördag – nu från Malmö! Det är även ordning gällande banans beskaffenhet då vintern inte fått nått grepp om södra Sverige. Valfri balans välkomnas, i alla fall av mig, och troligtvis merparten av de aktiva!

V75-tips 28/12 Örebro

Det verkar som att det är skor som gäller för samtliga även denna dag. 15 minusgrader under natten har gjort att banan är hård trots idogt jobb från banpersonalens sida. Många av de påpassade hästarna kommer att missgynnas och det går nog att vara riktigt tuff för den som vågar plocka bort de hästarna som normal är beroende av att gå barfota.

V75-tips Solvalla 26/12

Det värmer ett travhjärta så här i vinterkylan när V75-omgångarna duggar tätt. Idag är det finfina finaler och ruskigt svårt att så här på förhand. Jag tror mig dock ha funnit lösningen och kommer att spela för stora pengar idag. På Åby sist blev det redan dagen innan bestämt att barfotakörning skulle förbjudas.

Extra V75-tips Gävle 23/12 GOD JUL!

Sex rätt i lördags och fina pengar in för den som tog rygg! Tyvärr kan inte pengar köpa hälsa och nu är det min tur i ordningen att vara nerbäddad. Jag vill dock skicka med några tankar till er trogna spelaspel-läsare och hostar mig igenom omgången i light-version! Det ni ska tänka på är banan idag på Gävle.

V75-tips Åby 20/12

Då var det dags att pausa lite i Julstressen och fokusera på hur man ska balansera upp sin budget efter alla julklappsinköp. Jag vet hur jag ska göra i alla fall och naturligtvis är det V75 som gäller. Jag inleder en intensiv V75-vecka idag och vi kommer att höras av två gånger till innan året är slut.

V75-tips Mantorp 13/12

Lucia-trav på Mantorp och det ser riktigt spelvänligt ut i mina ögon! Jag har fått mycket intressant information till mig och det ska jag förmedla till er här. Jag hänger upp systemet på två spikar och sen kryddar jag på med några riktigt roliga drag runt om dessa. Banan verkar klara sig bra trots att det varit storm under dygnet som gått.