Just nu 2845 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Hagmyren 25/7

Från ett regntungt söder riktar vi idag blickarna uppåt mot de norra delarna av landet och V75-omgången på Hagmyren. Det är en fin omgång med många bra lopp och jag har satt på mig fällafavoriternahatten som jag tycker passar utmärkt idag. Lyckas min taktik idag blir jag rik (och ni som tar rygg) – häng med!

V75-tips Axevalla 19/7

Efter att ha misslyckats rätt markant med gårdagens V75:a är det extra skönt att redan dagen efter få chansen till upprättelse. Jag kommer dock att kort presentera tipsen idag pga jobb, men som vanligt är allt underbyggt värre!

V75-tips Axevalla 18/7

Axevalla kör trav i dagarna tre denna varav två omgångar med V75 denna helg. Det är topptrav från morgon till kväll och bor ni nära rekommenderas ett besök på banan.

V75-tips Årjäng 11/7

En kanonomgång går av stapeln idag på Årjängs travbana. Det är lika spelvärt som välbesökt av goda travare och det ser ut att bli en kanondag för oss travälskare. Jag kommer att spika två hästar som jag tycker har bäst form i förhållande till sina motståndare och kommer även att försöka fälla några allt för stora favoriter.

V75-tips Färjestad 27/6

Idag är det Karlstad och Färjestadstravet som anordnar V75-finaler, med E3 för både ston och hingstar som extra lök på laxen. Fler av de tävlande 3-åriga kulltopparna kommer att gå långt i livet och det är alltid lite spännande att se hur de utvecklas.

V75-tips Kalmar 21/6

Hemmaplansfördel och dubbel jackpott – idag smäller det! Det är inte var dag två viktiga parametrar sammanfaller, det är bra den lilla grejen kvar att alla sju vinnarna ska ska sättas parallellt. Idag kommer jag att spela för de stora pengarna och efter otaliga timmar bakom datorn så är jag klar, så klar man kan bli med ett, innan loppen, fulländat system.

V75-tips Boden 13/6

I dag, eller i natt rättare sagt, avgörs dagens V75-omgång i Boden. Några timmar senare tar Bjarke över och kör en extra omgång med topptrav på den Norska sidan. Jag är revanschsugen efter att mina drag förra veckan snubblat på den regnsega banan. Dagens bana är betydligt mycket bättre och valfri balans gäller.

V75-tips Östersund 6/6

Krutröken har knappt lagt sig från förra helgens Elitlopp innan det är dags för nya fina tävlingar. Idag är det Jämtlands stora pris som lockat till topptrav i norr. Kul dessutom att man kör kvällstrav med start 20:30.

V75-tips Solvalla 31/5

Det är inte helt fel att vakna upp med nya chanser och möjligheter. Idag är en sån dag, en dag som följer efter att jag och mina drag inte var överens igår och vädret gjorde allt så mycket värre. Idag är det Elitloppet, lilla Julafton för min del. Vädret är klart mycket bättre än i går och jag ser fram emot finfina tävlingar.

V75-tips Solvalla 30/5

Äntligen! Travhelgen med stort T ligger framför oss som älskar denna sport. Fantastiska hästar krigar om stora pengar liksom oss spelare. Tyvärr ligger Solvalla just nu inbäddat i mörka moln och risken för en hel del regn är överhängande. Det som dock ger lite solsken i mörkret är att omgången kryddar med en jackpott och jag har en plan!