Just nu 2538 medlemmar (Bli medlem här)

V75 Tips

Veckans V75 Tips med Linus. Linus är en inbiten travfantast och han delar gärna med sig av sina kunskaper här på spelaspel.se. Kommentera gärna speltipsen för att bidra i till ”snacket”. Lycka till!

V75-tips Bjarke 22/11

Så var det åter dags för landskamp mellan Sverige och Norge, en kamp som nästan uteslutande vinns av oss Svenskar. Jag är dock inte helt säker på att så blir fallet denna gången så det avgörs på bortaplan och känslan är att vi inte skickar vårt starkaste lag denna gång. För egen del så missar jag loppen idag då jag sent i går fick veta att det vankas jobb hela dagen.

V75-tips Solvalla 15/11

Finaldags på Solvalla idag och återigen chans på fina pengar. Många favoriter har fått dåliga lägen och det höjer motivationen ytterligare i jakten motbud. Förra veckan gav mitt system sex rätt och 3000 spänn, men det var snöpligt att spiken galopperade. Formen är dock finfin och jag tar revansch idag istället.

V75-tips Halmstad 8/11

Det har varit stolpe ut för min del ett par veckor nu, men det verkar som att det är på väg att vända då mina småspel i veckan genererat fina pengar. Håller det i sig över dagens omgång ser det ut att kunna generera mycket pengar då omgången inte ser helt enkel ut.

V75-tips extra V75 Eskilstuna 2/11

Idag får ni tyvärr stå ut med ett spelförslag då jag p.g.a jobb inte får tiden att räcka till. Precis som igår är det Eskilstuna som gäller med skillnad dock på att regnet inte är lika påfallande. Valfri balans gäller för de som gör upp om de stora pengarna i Breeders Crown. Tänk på att en lång säsong ofta sätter sina spår nu när vintern närmar sig.

V75-tips Eskilstuna 1/11

44 miljoner till en ensam vinnare! Sug på det en stund, och läs sen vidare här och få den hjälpen ni behöver till ett framtida liv i lyx! Jag spelar tufft idag i förhoppning på stora pengar och får hjälp av dåligt väder, något som brukar ställa till det för oss tippare.

V75-tips Jägersro 25/10

Då går det söderut igen och nu ända ner till Malmö för en härlig omgång V75. Det är en mycket spelvänlig omgång idag och det gäller att värdera allt på guldvåg då det inte kryllar av spikförslag! Det finns flera, i mina ögon, ett par riktigt usla favoriter som jag plockar bort helt.

V75-tips Solvalla 19/10

Idag ska jag försöka ta revansch på gårdagen som blev en klassisk ”inget gick som jag tänkt”! Breeders Crown för ungdomarna hela vägen runt och jag ska försöka guida igenom loppen! Vädret är helt ok och banan ser ut att bli bra.

V75-tips Örebro 18/10

Hej! Dags för en helg med dubbla V75-omgångar och vi börjar med att besöka Örebro för den vanliga lördagstävlingen. Jag har två mycket tuffa, men troliga spikar, som ska ge mig en rejäl sudd i plånboken och för er som är sugna på lite extra lyx i vardagen så är det bara att ta rygg.

V75-tips Åby 11/10

Dagen till ära körs Svenskt mästerskap för både ston och hingstar inbakat i V75-omgången, en omgång som jag tycker ser riktigt kul ut spelmässigt.

V75-tips Hagmyren 4/10

Det är jackpott som gäller i morgon och Hagmyren som håller i tillställningen. Som det ser ut är det en spelmässigt knivig omgång och det kan verkligen bli pengar här! På grund av resa så publicerar jag tipsen redan i kväll och i en kort version. Som vanligt innebär det tipsen är lika genomarbetade som vanligt, men kortare i text.