Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

V64 Tips

V64-tips Rättvik 11/7

Rättvik kickar igång veckan med en sportsligt sett kul V64-omgång med en hel del intressanta lopp och hästar. Spelmässigt kanske det inte ser lika kul ut då det finns en del klara favoriter och risken för låg utdelning finns där. Men som vanligt har jag hittat några bra drag som kan få upp värdet och då ser det genast roligare ut.

V64-tips Eskilstuna 1/7

Eskilstuna sparkar igång helgen med en V64-omgång ikväll. Vi får bl.a se finalen i Diamantstoet, samt två E3 consolation-lopp. Dessutom ett intressant lopp för den högsta klassen. Visst, det ser favoritbetonat ut, men vi gör ett försök ändå.

V64-tips Åby 30/6

Åby slog upp portarna för första gången den 28/6 1936, alltså för 80 år sedan. Det firar man rejält under kvällen med en hel del festligheter, samt att man bjudit in gamla Åby-profiler. Dessa ska mötas i ett speciellt jubileumslopp, dock utanför toton. Vissa av kuskarna har lagt av för länge sen så det kanske är tur att man inte kan spela på de.

V64-tips Halmstad 27/6

Det blev lite tokigt förra veckan med tipsen då jag dels hade ont om tid, men också för att omgångarna inte såg så svåra ut. Men nu har jag kommit överens med mig själv att ge tips så ofta jag hinner. Vi börjar veckan i Halmstad där det är tre försökslopp till Stosprintern (det fjärde försöket körs utanför V64).

V64-tips Visby 21/6

V64-tips är inget som har funnits på Spelaspel under den tiden jag har varit här, men det blir det ändring på fr.o.m nu. V64 är ett ganska utskällt streckspel egentligen, eftersom det oftast blir ganska svaga utdelningar och dessutom jackpot till dagen efter. Därför brukar det vara populärt att bara spela i sexrättspotten, sk V6, men det är inget som jag gillar.