Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Travnyheter

Årets Häst – rösta och vinn Elitloppsbiljetter

Det är dags att lägga en röst på Årets Häst inför Hästgalan. Omröstningen är öppen för alla häst- och travintresserade och det går att rösta både på webbplatsen aretshast.se (gratis) och via telefon (betalnummer). Förutom att du gör en insats för att rätt häst ska vinna deltar du även i en utlottning när du lägger din röst.

Nyårstrav på Romme – 58 miljoner i jackpott

Det är traditionsenligt dags för nyårstravet på Romme travbana utanför Borlänge och den här gången är travomgången lite extra intressant eftersom jackpotsumman har vuxit sig rejält stor. Det ligger faktiskt inte mindre än 58 miljoner kronor i potten för lördagens (2 januari) V75-omgång.

Björn Goop historisk med 6000 segrar

Det är få travtränare/kuskar förunnat att vinna ett lopp över huvud taget, men vissa har genom åren samlat på sig många hundra om inte tusentals segrar. Björn Goop är den senaste av legendarerna att nå den magiska gränsen 6000 segrar. Det var tisdagen den 15 december 2015 som milstolpen uppnåddes genom segern med hästen Celebreightr på Axevalla.

Årets vinnare av VM i V75 är korad

Världsmästaren i VM i V75 för 2015 är korad och vinnaren är Magnus Strömsten, en travjournalist med ena foten på Vimmerby Tidning och den andra på Travronden. Vi säger grattis till Magnus efter en imponerande insats från start till mål.

Free bet på alla V86-omgångar

Racebets har sedan en längre tid tillbaka ett stående erbjudande om free bets på V75 varje helg. Numera (från och med mitten av november) erbjuder Racebets ungefär samma koncept för onsdagens V86-omgångar. Varje onsdag under en överskådlig framtid har du chansen att få förlorade insatser tillbaka i form av gratisspel.

Tippa Prix d’Amérique – vinn 300 000 kr

Racebets har dragit igång en ny upplaga av konceptet ”Tycoon Game” och den här gången är det Prix d’Amérique i Paris (körs den 28 januari) som är i fokus. ”Tycoonspelen” hos Racebets är klart intressanta, både för nybörjare och mer rutinerade spelare. Det krävs endast mycket blygsamma insatser för att delta samtidigt som vinsten kan bli enorm.

Bli världsmästare i V75

Det är åter dags att slipa på spelformen och kasta sig över allt vad startlistor, värmningsrapporter, väderleksrapporter och banstatusar heter. Det är nämligen dags för en ny upplaga av VM i V75. Evig ära och berömmelse står på spel (och 250 000 kronor i kontanter!).

Divisionsfinaler och jackpott på Solvalla

Alla blickar är på Solvalla i helgen då det är högklassiga möten både på lördagen och söndagen. Det arrangeras också två V75-omgångar och inför lördagens tävlingar ligger hela 42 miljoner kronor i potten. Höjdpunkter för lördagen Stoeliten (kl. 16:20) Youana, Donna Di Quattro och Eketorpets Tess nog är de hästar som det står mellan i Stoeliten (Giant Diablos lopp).

ATG med ny webbplats

Nya ATG.se har precis lanserats och om du surfar in på sajten nu kommer du bland annat att upptäcka att designen är helt ny, att det finns goda möjligheter att skräddarsy användarupplevelsen och att sajten laddar in snabbare. I och med den nya plattformen skrotar ATG nu både den gamla sajten ATG Classic och Flash-versionen.

Svenskt Travderby på Jägersro

Det är den första söndagen i september och för alla som älskar trav innebär det att det är dags för Svenskt Travderby på Jägersro. Förra året var det Örjan Kihlström med Poochai som vann. Kihlström är tillbaka även i år, nu med Al Dente. Tränaren Catarina Lindströms hingst var dock inte helt imponerande i uttagningarna och ses inte med någon större chans.