Just nu 3130 medlemmar (Bli medlem här)

Oddsnyheter

Nyheter om odds

Tuff bortamatch för Arsenal

Det hektiska spelschemat rullar vidare och idag har vi ytterligare tre matcher ifrån Premier League att bänka oss för. Igår tappade Liverpool två tunga poäng i matchen mot Sunderland samtidigt som Manchester City kunde vinna mot Burnley trots en man mindre under större delen av matchen.

Årets smällkaramell från Anfield

Det nya året lider mot sitt slut då årets sista dag är här. Hur avslutar man år 2016 på ett bättre sätt än att kolla på rykande het Premier League-fotboll i vinterkylan. Sju matcher har vi framför oss under dagen där den klockan 18.30 på Anfield sticker ut som den absolut intressantaste.

Kan Liverpool haka på Chelsea i toppen

Vinsterna fortsätter komma för Chelsea i Premier League som nu är uppe i smått 12 raka segrar. Även om det är långt kvar att spela utav säsongen så ser det onekligen ljust ut för Antonio Conte som på kort tid fått rejäl utväxling på laget. Det gäller för de jagande lagen att inte tappa många fler poäng om spänningen ska hålla i sig framåt våren.

Fredagsmatch i Bundesliga

Tidig underhållning för alla oss som älskar tysk fotboll och Bundesliga. Klockan 20.30 ikväll går Hoffenheim upp emot det fartfyllda Borussia Dortmund. Det lag som ännu inte förlorat en match i Bundesliga denna säsong är något överraskande just Hoffenheim, återstår att se om den sviten håller i sig efter kvällens match.

Målfest på Selhurst Park

Premier League går in i en period med intensivt matchande där veckoomgångarna duggar allt tätare. Efter helgens matcher är det endast tre dagars vila till kvällens omgång med bland annat Manchester United, Chelsea, Liverpool och Manchester City i spel. Klockan 20.

Roma tar emot AC Milan

Måndag, helgen är över och dags för mötet som av många kommer att kallas slaget om andraplatsen. För inte kan väl någon rå sig på suveränerna ifrån Turin, Juventus? Olympiastadion är spelplatsen för kvällens föreställning där hemmalaget får gälla som små favoriter.

Manchester City mot de regerande mästarna

Äntligen lördag! Varför inte krydda den lite extra med några spännande matcher ifrån de brittiska öarna, närmare bestämt Premier League. Klockan 13.30 drar vi igång med mötet mellan Watford och ett krisande Everton för att sedan runda av kvällen med ett mästarmöte när Leicester City tar emot Manchester City.

Gruppfinal på Santiago Bernabéu

El Clásico i lördags mot Barcelona, Borussia Dortmund på Santiago Bernabéu idag. Stormatcherna duggar tätt för Zinedine Zidane och hans Real Madrid för tillfället när man nu ska göra allt för att plocka åt sig förstaplatsen i Champions League-gruppspelet. Två poäng skiljer lagen åt inför kvällens drabbning till fördel för Borussia Dortmund.

Avgörande match på Estadio da Luz

Sista omgången av gruppspelsmatcher i Champions League där flertalet utav grupperna redan känns avgjorda. Där finns dock en del matcher som fortfarande gäller allt och lite till, Benfica mot Napoli är en sådan. Avsparkstiden 20.45 är det som gäller på Estadio da Luz i Lissabon, se till att inte missa matchen som är en ren kamp om förstaplatsen i Grupp B.

Ödesmatch i Premier League

Riverside Stadium är spelplatsen för dagens enda möte ifrån Premier League. Det vankas bottenmöte när Middlesbrough tar emot Hull uppe i de norra delarna av England. Två lag som båda öppnat ligan svagt och som redan nu är i stort behov av trepoängare. Räkna med en tät match där inget utav lagen kommer att ge bort något gratis.