Just nu 3257 medlemmar (Bli medlem här)

Oddsnyheter

Nyheter om odds

Vinn maxat VM-paket hos Coolbet på morgondagens landskamp!

Just nu har du som inte ordnat biljetter till VM i Ryssland guldläge att vinna ett grymt VM-paket hos Coolbet. Är du inte redan medlem hos Coolbet är det hög tid att regga dig på sajten, för imorgon lördag har du chans att vinna biljetter till VM i Ryssland genom att lägga ett bet på Sverige – Chile värt minst 100 kronor.

Inför Allsvenskan 2018: Upptaktsträffen avklarad

Den allsvenska säsongen närmar sig med stormsteg och igår kväll var det dags för den årliga upptaktsträffen att gå av stapeln. Journalister, spelare och tränare samlades på Arlanda för att snacka och lägga sina tips inför säsongen.

FA-cupen: Betfair bjuder än en gång på boostade odds!

Det är en lite udda helg som utspelar sig i den engelska fotbollen. Premier League-spel värvas med FA-cupkvartsfinaler och det är just FA-cupen vi har valt att fokusera på. Manchester United har pressen på sig att leverera när Brighton kommer på besök imorgon.

Europa League: Hög tid att avgöra vilka som får avancera till kvartsfinal

Europaspelet fortsätter även in på torsdagen. Efter två dagar kantade av Champions League-fotboll är det nu dags för lillebror Europa League att inta scenen. Det är inte mindre än åtta möten som ska betas av ikväll när det är hög tid att urskilja vilka av lagen som avancerar till kvartsfinal.

Champions League: Chelsea har pressen på sig att göra mål ikväll

När spelarna i Chelsea ikväll beträder Camp Nous gröna matta gör de det med vetskapen om att pressen att göra mål vilar på deras axlar. Tuff uppgift för Chelsea stundar Extra tungt är det för Chelsea med tanke på att det var de som hade de allra bästa chanserna att få med sig ett bättre resultat inför kvällens returmöte.

Spela på United-seger ikväll med boostade odds hos Betfair!

Betfair bjuder på boostade odds till 8.00 på United-seger ikväll när det nu är hög tid att avgöra vem av just Manchester United och Sevilla som ska få avancera till kvartsfinal i Champions League.

Kan Stoke sätta käppar i hjulen för Manchester City ikväll?

En match är det som återstår i den 30:e omgången av Premier League och denna går av stapeln idag. Serieledande Manchester City är det som får äran att resa till Stoke denna kyliga måndagskväll och ställas mot nästjumbon.Stoke har tuffa veckor framför sig Ja, visst går det att ha trevligare aktiviteter inbokade än att åka till Stoke en kall måndagskväll i mars.

Premier League: Det bjuds på toppmöte denna lördag

Den 30:e omgången av Premier League inleds med ett riktigt toppmöte. Det är Manchester United som tar emot gästerna från Liverpool i vad som väntas bli en riktig höjdare denna tidiga lördagseftermiddag.Upplagt för stor underhållning Det är en kamp om vilket av lagen som ska ha chansen att utmana om ligatiteln och därmed också  knappa in på seriesuveränerna Manchester City.

Europa League: Arsenal reser till Milano med stukat självförtroende

Två dagars njutning av Champions League-fotboll är över och nu är det dags för Europa League att äntra scenen. I Italien vankas det ikväll ett oerhört spännande möte mellan två forna storlag i form av Milan och Arsenal.

Champions League: Returerna i åttondelsfinalerna fortsätter med bra odds hos Royal Panda!

Under gårdagen kunde vi se de första returmatcherna av åttondelsfinalerna i årets upplaga av Champions League. Ikväll hittar vi ytterligare två matcher då Manchester City får besök av FC Basel, samtidigt som Juventus gästar Wembley. Avspark ikväll 20:45. Något som vi vet redan nu är att Liverpool & Real Madrid är klara för kvartsfinal.