Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

DD Tips

Veckans DD Tips för Dagens Dubbel. Vi delar med oss av DD tips när Linus hittar bra drag. Följ oss på Twitter eller Facebook för att inte missa travtipsen när de läggs ut. Lycka till!

DD-tips Årjäng 17/7

On Track Piraten var chanslös på att nå ledningen igår och var egentligen rökt redan efter 10 meter. Gick anständigt till slut, men inte mer och var inte i bästa form. Hade dock aldrig slagit Nuncio som hade lekstuga återigen. Därmed rök DD, men det ska vi ta igen idag! Årjäng kör idag igen och jag har ett superdrag som DD-spik idag.

DD-tips Årjäng 16/7

Torsdagens DD-tips satt klockrent med båda vinnarna som förstarankade. Dock var jag helt snett ute vad det gällde löpningsförloppet, men så länge de vinner kan man ju inte klaga. Natursköna Årjäng kör dubbeltrav i helgen och inleder med V75 på lördagen. Loppen är bra och det är ju dessutom jackpot. Jag håller mig till DD här då Bylingen har hand om V75.

DD-tips Örebro 14/7

I tisdags hamnade jag helt snett på DD och hoppade därför över tävlingarna igår. Det var tur det, för de smällarna hade jag inte klarat av. Men, nu är det glömt och begravet och vi blickar vidare istället! Torsdagens DD-omgång avgörs på Örebrotravet som kör Hästsportens dag. Loppen ser mycket intressanta och roliga ut och jag tror hårt på en skräll i DD-2. Vågar du haka på?

DD-tips Jägersro 12/7

Jaanus Tooma fick rena drömresan i andra ytter igår, men trots det hade han inget att komma med i avslutningen och han blev bara fyra. En dålig insats med tanke på den fina resan han fick. I DD-2 var det jag själv som var helt ute och cyklade och det var helt enkelt dåligt av mig att missa Razor Kronos. Nya tag ikväll när Jägersro kör nattrav.

DD-tips Rättvik 11/7

Sauveur krossade Papagayo E från dödens igår och var makalöst bra. Tyvärr var Twister Bi lika bra i DD-2 och därmed blev det en favoritdubbel och då var jag borta. Travet ger ju dock en snabb chans till revansch och det ska vi ta ikväll! DD-spiken kommer från de värmländska skogarna och jag tror han bara blåser ner allt ikväll.

DD-tips Jarlsberg 10/7

Bravo Navarone gjorde ingen besviken och ledde varje meter av loppet. Höll undan på stumma ben men var bra. Vad hästarna i Gulddivisionen höll på med vet jag inte, de var bara usla. Därmed lämnar vi gårdagen och kollar in dagens begivenheter istället. Det är ännu en V75-omgång idag, den tredje denna veckan, och nu är det Jarlsberg i Norge som arrangerar.

DD-tips Halmstad 9/7

Uncle Lasse bjöd på en fantastisk uppvisning i torsdags kväll på Halmstad när han vann Sprintermästaren. Den prestationen kommer sitta kvar i minnet väldigt länge! Det är Halmstad idag igen, nu när det är dags för Stosprintern och V75. Jag håller mig dock till DD här och jag räknar med att DD-spiken leder från start till mål.

DD-tips Halmstad 7/7

Enjoy Boko fick bestämma som hon ville i ledningen igår, men hade inget att ge med 150 kvar och säckade ihop fullständigt. Men vilken uppvisning vi fick se av Le Miracle! Torsdagens tävlingar avgörs på Halmstad och givetvis är det Sprintermästaren som är kvällens absoluta huvudnummer. Kvällens DD-spik är en sylvass spurtare som är i absolut toppform!

DD-tips Lindesberg 6/7

Ängsrappen blev överfallen i ledningen igår och tröttnade redan 500 kvar. Inte så mycket att säga om, det behövdes nog ett lopp i kroppen ändå. Natursköna Lindesberg har hand om onsdagens V86 och DD och det är ganska så intressanta lopp vi bjuds på. Jag räknar med att DD-spiken körs i spets den här gången och leder runt om.

DD-tips Hagmyren 5/7

Sleipnerdagarna på Hagmyren går in på andra dagen idag och det betyder stor fokus på kallbloden. Sammantaget är de här dagarna en jättesuccé och såväl aktiva som publik njuter av riktigt fin sport. DD-loppen ser intressanta ut och jag har en rolig idé som DD-spik ikväll!